Tapatalk i jego alternatywa "Forum Fiend"
Nas też to czeka. W tej chwili największym problemem jest jednak utrzymanie tego rozszerzenia. Twórcy co chwila zmieniają aplikację kliencką, przez co trzeba updateoawć wtyczkę po stronie serwera, a ta wymaga za każdym razem dostosowywania do naszego zmodyfikowanego forum. Nie jest to może jakiś rocket-science, ale zupełnie jakbyśmy nie mieli innych spraw na głowie.
the right man in the wrong place...
Najsensowniej zrobić virt hosta pod tapatalk i zostawić go HTTP, a na HTTPS puścisz forum.mazdaspeed.pl. Pokręcona jest ta wtyczka, ale nie wyobrażam sobie korzystania z for bez niej. Pewnie nie tylko ja 
To muszę Cię zmartwić, bo forum w następnym, powoli planowanym wydaniu, nie będzie kompatybilne z tapatalkiem. Niech pocieszeniem będzie, że to bardzo dalekosiężne plany. ;)
the right man in the wrong place...
Mi po pierwszej instalacji nie działało dopiero po ponownym odinstalowaniu i zainstalowaniu zadziałało .
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Ja tez od jakiegoś czasu mam problemy z tapltalkeim.
Teraz mi pokazuje, że nie jestem zalogowany np, a najbardziej denerwuje czytanie kilka razy tego samego, bo nie przerzuca do pierwszego nieprzeczytanego postu.
Teraz mi pokazuje, że nie jestem zalogowany np, a najbardziej denerwuje czytanie kilka razy tego samego, bo nie przerzuca do pierwszego nieprzeczytanego postu.
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
bieski, Ty masz chyba problem z dostawca netu...
Na problemy w/w z tapatalk brak logowania tylko pomaga reinstalacja...
Na operatora to nic nie pomoze...
tapatalk
Na problemy w/w z tapatalk brak logowania tylko pomaga reinstalacja...
Na operatora to nic nie pomoze...
tapatalk
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Z tapatalkiem sa problemy i to czesto. Juz wspominalem o tym dawno. Najgorsze jest jak dostajesz komunikat ze zostalem zbanowany na zawsze i wyrzucony z forum. Wtedy musisz sie zalogowac przez przegladarke i dopiero tapatalk inaczej nic sie nie zrobi. Mialem tak co jakis czas na S3 i teraz na S4 jest to samo
Wysłane z mojego GT-I9505
Wysłane z mojego GT-I9505