Spy foto

www.mazdaspeed.pl
dzięki na aucie chyba początek kwietnia,zostało mi jeszcze 1,5 felgi do zrobieniaCrenshaw napisał(a):ale muszę przyznać, że to co zobaczyłem też jest dobre
Mieczyslaw napisał(a):polerka mowisz, kurde najlepszy xed w Polsce bedzie
ale mogły by troszke lepiej wyglądać,niestety albo mi sie trafiły z jakiegoś słabszego stopu bo nie mogę wyciągnąć z nich takiego lustra jak bym chciał.Ale i tak jest dobrze.deejay27 napisał(a):No świetnie wyglądają wypolerowane te fele ,
Milleni globiego nie gonie bardziej byłą milly voytecku/mckopera.Widziałem na żywo kilka lat temu i to był naprwdę rodzynek.Wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach.Ale i tak jeszcze daleka drogadeejay27 napisał(a):Jednak do Millenii Globego trochę jeszcze brakuje, o ile jeszcze ktoś jej nie szczochrał , bo jakiś czas temu długo była na sprzedaż.
no właśnie miałem tam nie polerować,ale stwierdziłem że trzeba byc twardym nie miętkim i jakoś poszło.Jak wjedziesz papierem 320 to szybko idzięDominator napisał(a):Tez jeszcze bede się tak bawic,ale zabawa w okolicy otworów na nakretki,przeraza mnie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości