Mazda3 by Ven – DO ZAMKNIĘCIA, SPRZEDANA
Wreszcie trafiłem na Twój temat przy okazji konkursu NM
Widziałem na żywo – ładna, zadbana, rzadka (bo w sedanie) i do tego szybka (ahh te mandaty
) Mazda. Brakuje mi jeszcze wspominanego w temacie ciekawego koła 17" i już wogóle będzie sie wyróżniała 

He he no własnie te mandaty
a jesli chodzi o koła to plan jest i o ile tylko fundusze pozwolą i popchnę gdzieś moje obecne letnie 15" to napewno zainwestuje w 17"
To tylko zdjęcia
Troche trzeba je dopiescić, bo wiadomo nowe nie są ale to chyba dopiero na przyszły rok, na razie przyzwyczajam sie do takiego profilu, oponki 225/45 wiec trochę szeroko
ale w glowie juz plany na 215 
wilusjdm napisał(a):A miał być BBS RS
Nie RS ale bardzo podobne
No kurde miały być ale po przymiarce lipa
Ven napisał(a): ...ET za małe i tarły o amortzator...
Jak miałbyś za małe ET to tarłyby o błotnik. Im mniejsze ET tym bardziej koło idzie na zewnątrz.
wydziargane na petorowym SGS3
petoro napisał(a):Ven napisał(a): ...ET za małe i tarły o amortzator...
Jak miałbyś za małe ET to tarłyby o błotnik. Im mniejsze ET tym bardziej koło idzie na zewnątrz.
Racja mieszaja mi sie te ET

Ostatnio edytowano 16 mar 2014, 13:42 przez Ven, łącznie edytowano 3 razy
Ven napisał(a):Racja mieszaja mi sie te ET...
Nie przejmuj się, wielu ma z tym kłopot, dopóki nie zaskoczy jak to funga. A te kółka, jak już wspominałem, udały Ci się fajnie. :cool:
Ven napisał(a):Nie RS ale bardzo podobne
Ja tu żadnej podobizny nie widzę
Ven napisał(a):... troche za szerokie bo 7,5 z oponami 235/50 wiec juz hardcore![]()
Nie dziwię się, że tarło bo to balon nie opona
Poza tym 7,5 nie jest szeroką felgą. Spokojnie byś zmieścił.
Jaka cena była za te Rsy?
chudymud napisał(a):Ven napisał(a):Nie RS ale bardzo podobne
Ja tu żadnej podobizny nie widzęVen napisał(a):... troche za szerokie bo 7,5 z oponami 235/50 wiec juz hardcore![]()
Nie dziwię się, że tarło bo to balon nie oponaWrzucił byś tam 205/215 i by nie tarło.
Poza tym 7,5 nie jest szeroką felgą. Spokojnie byś zmieścił.
Jaka cena była za te Rsy?
Chyba źle zrozumiałeś:) felgi które miałem na oku BBS były podobne do RS no ale z przyczyn technicznych bałem się w nie inwestować choć cena nie duża bo tylko 1000zł ale opony szmelc więc + min. 1000zł na gumy.
Ven napisał(a):...Ja jestem zadowolony bo pozbyłem się bacika
To nie napawa zbytnim optymizmem.
Rekin spoko.