Mazda 323F BA Z5 95r Touring Kit A-Spec
Właśnie, przy używkach rocznik, później wysokość bieżnika, marka najmniej istotna  

Ja mam od wczoraj banana bo obniżyłem i założyłem letnie, ale urwałem wydech jak wjeżdżałem do garażu

Ja mam od wczoraj banana bo obniżyłem i założyłem letnie, ale urwałem wydech jak wjeżdżałem do garażu

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
 Była: Mazda 3 2 3 F GT
Z tych, co Bartg wstawił, to ostatnie Conti wg mnie najlepsze. 
Nie ma jak to na żywo pomacać i obejrzeć, więc warto odwiedzić kilka punktów w Olsztynie. Może akurat coś fajnego się trafi, no i możesz od razu założyć i sprawdzić czy nie ma żadnych niespodzianek

Nie ma jak to na żywo pomacać i obejrzeć, więc warto odwiedzić kilka punktów w Olsztynie. Może akurat coś fajnego się trafi, no i możesz od razu założyć i sprawdzić czy nie ma żadnych niespodzianek
- 

z kropką nad z

- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
 Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
No to super że udało ci się kupić dobra Oponę   Wiosna , Wiosna... Wita
  Wiosna , Wiosna... Wita   

Wiosna , Wiosna... Wita
  Wiosna , Wiosna... Wita   

Opony są z 2004r. ale tragedii na prawdę nie ma mierzyliśmy bieżnik na miejscu, to jedna ma 6.16 a druga 6.39 także jest OK i wlatują na tył. Hankook'i mają trochę lepszy bieżol więc zagoszczą na przodzie.
Rafi spoko dzisiaj do chaty przymocowałem o 18 także robotkę zostawiam sobie na jutro

Rafi spoko dzisiaj do chaty przymocowałem o 18 także robotkę zostawiam sobie na jutro

Ktoś Ci sprzedał 10 letnie opony ?   Za jaja powiesić to mało, równie dobrze mogłeś założyć od Ursusa opony efekt podobny, będą twarde jak kamień, więc nawet 10mm bieznika by ich nie uratowało.
 Za jaja powiesić to mało, równie dobrze mogłeś założyć od Ursusa opony efekt podobny, będą twarde jak kamień, więc nawet 10mm bieznika by ich nie uratowało.

Continetale i tak sa twarde, a tez nie sa zrobione byle jakiej mieszanki. Jesli nie sa spekane to jeszcze posluza, ludzie na duzo gorszych jezdza. Lepsza guma bieznikiem niz mloda i lysa 

- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
 Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
No nie bardzo, wystarczy spojrzec jak twardnieją opony przy robieniu naciągu, nie ma opcji naciągnąc 5 letniej opony, a co dopiero 10. Po prostu guma tak stara traci swoje właściwości, już lepsza byłaby 5 letnia opona z połową tego bieżnika. Jak wzięli za nie więcej jak 30zł sztuka to rozbój w biały dzień.

Spoko wasze bezpieczeństwo, jak widać w Polsce tak samo jak z przebiegiem auta obowiązuje przekonanie, że jak jest bieżnik można jeździć, nieważne, że opona leżała np 5 lat nieużywana