OPOLE – spotkania regionalne
Kto jeszcze się wybiera? Ja planuję wyruszyć z Opola około 4:00 w sobotę. Za wiele spania miał nie będę bo jak przyjadę w piątek na 20:00 to będzie rewelacja a mam 850km do domku. Jak jeździ się w piątki po Niemcowni to chyba nie muszę bliżej przedstawiać???

aLechu napisał(a): ale jedziemy już w piątek więc spotkamy się na miejscu
To ty lechu jedziesz jednak w piątek??
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Aż tak tragicznie było na tym parkingu
?

Pisałem przed urlopem w lutym że jak będzie jakiś spot do 2 marca to chętnie bym wjechał ale nic nie było w tym czasie. Z Leszkiem I Shadow spotkam się w Czaplinku a z resztą ekipy Opolskiego Teamu w miarę możliwości na kolejnych spotach.Pytanie do Leszka-mój młody jest prawie już posikany i nie może się doczekać Czaplinka i nawet z tej okazji zarejestrował się (nick Vasat) w końcu też na naszym forum ale do swojego profilu użył danych mojego auta.Może tak być? Jest jeszcze za młody na Mazdę ale pomału się chłopak rozkręca w tej branży no i szkolę go jak mogę jak tylko jestem w kraju bo zawsze coś jest do zrobienia przy aucie.

Wzmacniam naszą ekipę na Czaplinek 
seria jest nudna http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=113894
michaelB napisał(a):Wzmacniam naszą ekipę na Czaplinek
Super.Nareszcie jakiś pozytywny odzew.Ja i tak chyba będę na miejscu jako ostatni od nas.Do zobaczenia.

Miras możecie się zdzwonić z Michaelem, bo też będzie jechał w sobotę – zawsze to w trasie raźniej.
Co do spota, to jeśli macie czas i ochotę, to zapraszam do Namysłowa 13 kwietnia na godzinę 14-tą.
Zapraszam serdecznie.
Za miesiąc spotkamy się na Górze Św. Anny.
Co do spota, to jeśli macie czas i ochotę, to zapraszam do Namysłowa 13 kwietnia na godzinę 14-tą.
Zapraszam serdecznie.
Za miesiąc spotkamy się na Górze Św. Anny.
A co tam ciekawego będzie w tym namysłowie
zobaczy się
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Leszek ja tak jak mówiłem startuje najpóźniej 4:00 w sobotę i jadę na Wrocław Poznań. Powiedz mi tylko czy na lotnisku mógłbym przerzucić moje graty do Ciebie żeby z rana nie gonić na noclegownie się wypakować???