Tutaj się witamy
Witam.
Właśnie stałem się posiadaczem Mazdy Premacy 1.8 + LPG
Oczywiście to forum jest mi znane od dawna. Lubię auta japońskie, wcześniej Hondy było też BMW.
Z LPG to moje pierwsze spotkanie, mam nadzieję że nie wtopię. Pozdrawiam wszystkich i będę pewnie na początku trochę pytał ;–)
--
Piotr
Właśnie stałem się posiadaczem Mazdy Premacy 1.8 + LPG
Oczywiście to forum jest mi znane od dawna. Lubię auta japońskie, wcześniej Hondy było też BMW.
Z LPG to moje pierwsze spotkanie, mam nadzieję że nie wtopię. Pozdrawiam wszystkich i będę pewnie na początku trochę pytał ;–)
--
Piotr
Witam wszystkich!
Od miesiaca jestem zadowolonym posiadaczem Efki 323 BA z silnikiem 1.5 z 96 roku
Od miesiaca jestem zadowolonym posiadaczem Efki 323 BA z silnikiem 1.5 z 96 roku
- Od: 12 mar 2014, 09:50
- Auto: Mazda 323F BA
silnik 1.5 90km
1996r.
Witam Cie Vasat- przyszły Mazdowiczu z pod moich skrzydeł.Pozdrawiam.Tato.Vasat napisał(a):Witam !Jestem nowy na tym forum więc wypadałoby się przywitać
![]()
PS.Jestem synem użytkownika MIRAS M6

Witam
jestem tutaj po raz pierwszy, więc proszę o wyrozumiałość. Z czasem wszystko przyjdzie
jestem posiadaczką MX-3 1.6 (107KM). W aucie jestem po prostu zakochana! Mam nadzieję, że zdobędę tu kilka cennych informacji lub kontaktów, które pomogą mi doprowadzić moją Mazdę do fajnego stanu i wyglądu. 
Witam
Właśnie zarejestrowałem sie do was
Dziś zakupiłem Mazda 323 f BG 93r 1.6 16v.
Dałem za nią grosze ale autko ogólnie w większości sprawne. To moja pierwsza Mazda więc liczę na waszą pomoc w mojej nie wiedzy na temat tego auta. Przedtem miałem Honde Accord i Hondę civic z japońców
Pozdrawiam Krzysztof.
Właśnie zarejestrowałem sie do was
Dałem za nią grosze ale autko ogólnie w większości sprawne. To moja pierwsza Mazda więc liczę na waszą pomoc w mojej nie wiedzy na temat tego auta. Przedtem miałem Honde Accord i Hondę civic z japońców
Pozdrawiam Krzysztof.
- Od: 13 mar 2014, 00:52
- Auto: Mazda 323 BG 93r. 1.6 16v
Cześć, czytam Was od ponad roku, od ponad roku prowadzę 6, głównie po Warszawie. Największą przygodą z autem była próba kradzieży pod domem i podróż przez pół Ukrainy. O forum dowiedziałem się rywalizując z klubowiczami w Familiadzie
Cieszę się, że tu dołączyłem, bo jest to kapitalne miejsce dla każdego sprytnego posiadacza madźki.

-
czuwka
Witam wszystkich forumowiczów!
Postanowiłem dołączyć do forum, ponieważ zamówiłem nową Mazdę 3 BM i znalazłem tutaj wiele cennych porad w tej materii. Chętnie dołącze do wymiany opinii na temat tych aut.
Będzie to moja pierwsza przygoda z "japońcem" i już nie mogę się doczekać odbioru auta.
Pozdrawiam!
Postanowiłem dołączyć do forum, ponieważ zamówiłem nową Mazdę 3 BM i znalazłem tutaj wiele cennych porad w tej materii. Chętnie dołącze do wymiany opinii na temat tych aut.
Będzie to moja pierwsza przygoda z "japońcem" i już nie mogę się doczekać odbioru auta.
Pozdrawiam!
- Od: 14 mar 2014, 19:13
- Auto: 1. BMW e46 320d 150KM, 2002
2. Mazda 3 BM, 2.0 120KM, 2014 SkyEnergy- sedan
Witam wszystkich na forum.
Niedawno zakupiłem Mazdę 6 z 2006 roku 147 KM. Będzie to moja druga przygoda z japończykiem (dużo wcześniej była 626 z 1987 roku, którą z łezką w oku wspominam do dziś;), mam nadzieje że będzie równie udana jak poprzednia
Pozdrawiam!
Niedawno zakupiłem Mazdę 6 z 2006 roku 147 KM. Będzie to moja druga przygoda z japończykiem (dużo wcześniej była 626 z 1987 roku, którą z łezką w oku wspominam do dziś;), mam nadzieje że będzie równie udana jak poprzednia
Pozdrawiam!
Mazda Inside
Wcześniej:
Mazda 6 2.0
Mazda 626 1990
Mazda 626 1985
Wcześniej:
Mazda 6 2.0
Mazda 626 1990
Mazda 626 1985
- Od: 15 mar 2014, 00:11
- Auto: Mazda CX-9 3.7 V6 2010 + LPG
Siema, siema.
Adrian jestem, ale zdecydowanie wolę adson.
Od niedawna posiadacz Mazdy 323f 1,5; rocznik 1997. Co tam się będę rozpisywał, jestem tutaj, by móc się poradzić bardziej obeznanym, by moja Mazda śmigała jak trzeba.
Adrian jestem, ale zdecydowanie wolę adson.
Od niedawna posiadacz Mazdy 323f 1,5; rocznik 1997. Co tam się będę rozpisywał, jestem tutaj, by móc się poradzić bardziej obeznanym, by moja Mazda śmigała jak trzeba.
- Od: 15 mar 2014, 14:29
- Auto: Mazda 323f
1,5
1997r.
Cześć wszystkim
zarejestrowałem się do was bo na kolejny samochód upatrzyłem sobie mazde 3 
- Od: 15 mar 2014, 16:38
- Auto: Mazda 3 KINTARO
Witajcie
Jestem nowym forumowiczem ale starym użytkownikiem forumowej marki .
Cieszę się że w końcu mogę dołączyć do grona osób powiązanych wspólną pasją by móc dzielić się wspierać ale i poznawać wciąż nowo odkrywane stare wątki
Jestem nowym forumowiczem ale starym użytkownikiem forumowej marki .
Cieszę się że w końcu mogę dołączyć do grona osób powiązanych wspólną pasją by móc dzielić się wspierać ale i poznawać wciąż nowo odkrywane stare wątki
Witam wszystkich forumowiczów. Podobnie jak kilka ostatnio zarejestrowanych osób jestem w trakcie poszukiwania nowej Mazdy i to forum jest skarbnicą wiedzy 
-
Morebass
Witajcie!
- Od: 14 mar 2014, 11:11
- Auto: Mazda 3 BK, 1.6 Pb, 2007 r.
Witam wszystkich dopiero rozpoczynam przygodę z Mazda
narazi robi sie konserwa z piaskowaniem i podkładami epox
myślę ze za niedługo wrzucę kilka zdjęć
Witam wszystkich jeszcze raz Mefik007
narazi robi sie konserwa z piaskowaniem i podkładami epox
myślę ze za niedługo wrzucę kilka zdjęć
Witam wszystkich jeszcze raz Mefik007
-
Mefix007
Witam
W grudniu zakupiłem Mazdę 6 GY 2.0 D, od wtedy też przeglądam forum. Dziś się zarejestrowałem, więc jeszcze raz witam Wszystkich.
W grudniu zakupiłem Mazdę 6 GY 2.0 D, od wtedy też przeglądam forum. Dziś się zarejestrowałem, więc jeszcze raz witam Wszystkich.
-
lewy84
witam forumowiczów
dziś zaczyna się moja historia z Mazdą gdyż szukam auta dla żony i padło na model 2 lub 3
pozdrawiam
dziś zaczyna się moja historia z Mazdą gdyż szukam auta dla żony i padło na model 2 lub 3
pozdrawiam
-
nokia62