Zakup samochodu używanego – budżet do 25.000 zł
Grzyby napisał(a):przyczepy
myślę, że lawety i przywoził tym niebite mazdy z DE
onyx napisał(a):klekot?
Jep, 2.0 DCI 130km.
Dlaczego Laguna?
1. Przestrzeń w środku, która mi odpowiada
2. Poczucie (osobiste), że siedzę we współczesnym samochodzie
3. Świeży rocznik w stosunku do ceny
4. Dobre wyposażenie
5. Dobre blachy, brak rdzy, elementy z aluminium.
Finalnie jak zwykle zdecydował stan techniczny i cena. Auto wygląda na takie bez przeszłości wypadkowej (albo jest dobrze poskładane
loockas napisał(a):Dlaczego Laguna?
1. Przestrzeń w środku, która mi odpowiada
2. Poczucie (osobiste), że siedzę we współczesnym samochodzie
3. Świeży rocznik w stosunku do ceny
4. Dobre wyposażenie
5. Dobre blachy, brak rdzy, elementy z aluminium.
No i elegancko.
Napisz tylko jak komfort bo mnie to interesuje, tzn. jak wyciszenie kabiny i tłumienie nierówności ?
dopawcia bo tak pamiętam login ale wolę Paweł :]
nemi napisał(a):A z plastiku? W moim Renault przednie błotniki są plastikowe . I rzeczywiście nie ma na nich ani grama rdzy .
Kiedyś widziałem dach z kompozytu – ze szpachli
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nemi napisał(a):A z plastiku?
maska i klapa z amelinium
dopawcia napisał(a):Napisz tylko jak komfort bo mnie to interesuje, tzn. jak wyciszenie kabiny i tłumienie nierówności ?
Po przesiadce z Toledo na pewno jest wygodniej. Zawieszenie imho twardsze jak w Tolku, autem nie buja. W kabinie cicho, silnik jak na klekota pracuje bardzo cicho na wysokich obrotach. Czasami słychać delikatne piski z tapicerki, ale to niestety urok tych samochodów.
Właśnie byłem oponki wymienić i miła niespodzianka – nie mam czujników ciśnienia
Gratki,ladna furka.szerokosci i bezawaryjnosci:–)
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
loockas napisał(a):Właśnie byłem oponki wymienić i miła niespodzianka – nie mam czujników ciśnienia
Cieszy się, że kupił golasa
Trusted computing – Yes or No?