Tutaj się witamy
Witam jestem tutaj nowy jestem posiadaczem obecnie od niedawna Mazda CX-7
rocznik 2007
silnik 2.3
rocznik 2007
silnik 2.3
-
Mortican
Witam wszystkich Mazdowiczów
dołączam do Was ze swoją 6-ką liftback 2.0 Turbo Diesel 121km 2002/2003
Pzdr.
Wpr82
Pzdr.
Wpr82
-
Wpr82
Chciałem się przywitać jako nowy forumowicz wiec witajcie 
Pozdrawiam
Grzegorz
Pozdrawiam
Grzegorz
- Od: 5 mar 2014, 16:33
- Auto: VW Golf III 1.8 GT 1994
Witam wszystkich. Jestem pierwszy raz na forum i proszę o wyrozumiałość,ponieważ jestem totalnie zielony.Zauroczyła mnie i moją żonę mazda3(pierwsza generacja) i mam zamiar stać się się jej posiadaczem.Mam nadzieję ,że wasza pomoc i porady pomogą nam w zakupie dobrego auta a nie jakiegoś picowanego szrota.
Pozdrawiam
PS. Już nie "mam zamiar stać się",ale stałem się(szczęśliwym) posiadaczem Mazdy3BK1,6 sedan 2006 benzyna
Pozdrawiam
PS. Już nie "mam zamiar stać się",ale stałem się(szczęśliwym) posiadaczem Mazdy3BK1,6 sedan 2006 benzyna
Ostatnio edytowano 28 kwi 2015, 09:11 przez mario11, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 5 mar 2014, 16:19
- Auto: mazda3 bk 1,6 benzyna sedan 2006
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Forum czytam już od kilku lat, lecz bardzo dawno się nie logowałem i... zapomniałem hasła i nicku
Teraz zarejestrowałem się od nowa, więc i pora na nowe powitanie
Od 2008r. jestem posiadaczem BJ-ki, 1.6 benzyna z 2000r już poliftowej, no i nadszedł czas na zmiany. Obecnie poszukuję M6, Kombi, też poliftowej, 2.0 benzyna.

-
Tom76
Tom76 napisał(a):Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Forum czytam już od kilku lat, lecz bardzo dawno się nie logowałem i... zapomniałem hasła i nickuTeraz zarejestrowałem się od nowa, więc i pora na nowe powitanie
Od 2008r. jestem posiadaczem BJ-ki, 1.6 benzyna z 2000r już poliftowej, no i nadszedł czas na zmiany. Obecnie poszukuję M6, Kombi, też poliftowej, 2.0 benzyna.
Zapraszamy do działu regionalnego jak i na spotkania grupy Łódzkiej
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Witam serdecznie
Co prawda jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, ale wybór padł już na 323F II, za którą aktualnie się rozglądam, stąd moja rejestracja. Liczę, że wyciągnę z tego forum wiele ciekawych informacji
Pozdrawiam
Co prawda jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, ale wybór padł już na 323F II, za którą aktualnie się rozglądam, stąd moja rejestracja. Liczę, że wyciągnę z tego forum wiele ciekawych informacji
Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Jestem świeżym i na razie szczęśliwym (choć nie bez kilku krytycznych uwag) użytkownikiem Mazdy 3 BM. Liczę że uda mi się wnieść kilka uwag co do samego samochodu oraz skorzystać z Waszych doświadczeń.
Pozdrawiam
Dopisano 6 mar 2014, 22:54:
Witam wszystkich.
Jestem świeżym i na razie szczęśliwym (choć nie bez kilku krytycznych uwag) użytkownikiem Mazdy 3 BM. Liczę że uda mi się wnieść kilka uwag co do samego samochodu oraz skorzystać z Waszych doświadczeń.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dopisano 6 mar 2014, 22:54:
Witam wszystkich.
Pozdrawiam
- Od: 6 mar 2014, 23:51
- Auto: Mazda 3 BM 120km SkyEnergy+Xenon+Navi Soul Red
Witam! Forum przeglądam już od jakiegoś roku, ale dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Nigdy wcześniej nie byłem użytkownikiem żadnego forum, dlatego proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam.
-
goju10
Witam wszystkich. Stałem się niedawno szczęśliwym posiadaczem 626 GE z 96r, 1.8 90 km. Dodam, że jest to mój pierwszy samochód.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Marcin_626GE