Zakup samochodu używanego – budżet do 25.000 zł
A jak Wojtek z olejem w 1.2 tsi u Ciebie ? Czytałem dziś w Motorze test Octavii 1.2 tsi na 40.000km i dolali w sumie ponad 4 litry
A mówią że Z5 czy KF dużo oleju pije 
Ostatnio edytowano 3 mar 2014, 20:41 przez Bartg, łącznie edytowano 1 raz
Bartg napisał(a):1.2 tdi u Ciebie
Diesla to on nie ma

Paweł napisał(a):Ja akurat od czasu różowej corolli nie zwracam uwagi jak wygląda auto, i jeśli mogę sprzedać mój światopogląd, to podpisuję się pod słowami Grzyba. Z perspektywy moich doświadczeń, samochód którym chciałbym wozić rodzinę do przedszkola, sklepu i na wakacje, to: Mazda MPV, Eurovan2, Espace lub Voyager, a najlepiej Odyssey.
Bo to przychodzi z wiekiem
Ma być przede wszystkim wygodnie i funkcjonalnie.
A w autach tego typu spokojnie można "dodatkowo" znaleźć coś co będzie nawet przyzwoicie jechało
a może C-Max?
przestronny, funkcjonalny
np.
http://allegro.pl/ford-c-max-titanium-2-0-benz-xenon-navi-panorama-i3991539884.html
przestronny, funkcjonalny
np.

- Od: 26 cze 2008, 23:55
- Auto: Mazda 5 2.0 Top Sport
Auto rodzinne powinno byc bezpieczne a tego co pamiętam to m6 nienajlepiej wypadła (przedlift) do tego dochodzi ruda na konstrukcji nosnej nie pomaga. Osobiście szukal bym czegos nowego bezpiecznego np fiat bravo 2. Wez pod uwagę ze Ty może jezdzisz bezpiecznie ale jest masa szybkich i wściekłych co głowę maja tylko po to zeby sie woda do środka nie wlewala..
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Przeczytajcie wypowiedź Pawła, bo wie co pisze 
viewtopic.php?p=2812378#p2812378
viewtopic.php?p=2812392#p2812392
viewtopic.php?p=2812378#p2812378
viewtopic.php?p=2812392#p2812392
loockas napisał(a):, bo wie co pisze
No tak, na rajdzie wielkopolski był z cała rodziną. Jakoś nie widzę go w kompakcie
Rodzina liczna, C5 to chyba takie minimum jest
Wojtek napisał(a):powiem szczerze, ze mieszcze sie w swoim z rodzina
A jeździsz Wojtku tym autem do Polski? Z cała rodziną?
bieski napisał(a):A jeździsz Wojtku tym autem do Polski?
jak dobrze pojdzie to komplet... juz w maju...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
zigu18 napisał(a):Kompacty lepiej wypadaly.
Pamiętaj, że zderzając kompaktowe auto ze ścianą zderzasz je wirtualnie z innym kompaktem. Dlatego cięższe auto z gorszym wynikiem Euro NCAP raczej nie musi być mniej bezpieczne od wyżej ocenionego, ale lżejszego. Znacznie wiarygodniejsze są (niestety) statystyki z rzeczywistych wypadków (np. Folksam), według których dla przykładu Chrysler Voyager, fatalnie oceniany przez Euro NCAP, okazuje się być jednym z najbezpieczniejszych aut.
the right man in the wrong place...
Większe auta w których siedzi sie wyżej napewno będą bezpieczniejsze ale m6 taka nie jest a z korodujacymy elementami nosnymy tym bardziej ;–)
Ja osobiście szukal bym młodsze auto, a nie płacił głównie za markę :–)
Pługa 308 sw jeszcze chyba nikt nie proponował
Ja osobiście szukal bym młodsze auto, a nie płacił głównie za markę :–)
Pługa 308 sw jeszcze chyba nikt nie proponował