Zakup samochodu używanego – budżet do 25.000 zł
...a Seat Ibiza ST?
widzial kolega?
zwłaszcza ten:
http://www.autotrader.pl/samochody-osob ... /130391959
28900
widzial kolega?
zwłaszcza ten:
http://www.autotrader.pl/samochody-osob ... /130391959
28900
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Dominator napisał(a):Juz 15 stron wątku, co ześ pan wykminił
Moze powiedz co Ci w duszy gra, w czym bys sie czul najlepiej.
Najgorsze to nie miec sprecyzowanych planów a wymagac
Przecież pisałem stronę wcześniej co wybrałem do oględzin
Ostatnio edytowano 2 mar 2014, 23:38 przez loockas, łącznie edytowano 1 raz
Na tych kołpakach, seat wyglada dosc pokracznie,juz lepiej fabia w kombi wyglada 
Lukasz, kupuj te M6 w benzynie i nie pitol.. byle po lifcie.. Jak przed, to raz zrobisz blache i sprzedasz zanim zgnije kolejny raz
Ale szukaj M6. Ladne, wygodne, solidne, pojemne.. naprawde warto..
Gdybym dysponował takim budzetem, nie mial bym problemów w wyborze. I gdybym nie trafił na skarbonke, wyboru bym nie załował..
Lukasz, kupuj te M6 w benzynie i nie pitol.. byle po lifcie.. Jak przed, to raz zrobisz blache i sprzedasz zanim zgnije kolejny raz
Ale szukaj M6. Ladne, wygodne, solidne, pojemne.. naprawde warto..
Gdybym dysponował takim budzetem, nie mial bym problemów w wyborze. I gdybym nie trafił na skarbonke, wyboru bym nie załował..
loockas jak tak patrzę jakie masz rozterki, to nawet nie chcę myśleć o dzieciach 
Zyg, wolalbym wymieniac wydech w IS'ie, niż wtryski w Mondeo (diesel) chociazby
Cena bardzo przyjemna
W e46 3.0d fabryczny wydech masz z kwasa, wlacznie z tlumikami.
Zyg, wolalbym wymieniac wydech w IS'ie, niż wtryski w Mondeo (diesel) chociazby

bieski napisał(a):Taaa, bo po lifcie mniej gniją. Mit Panie mit.....
Dokładnie. Dostałem już dziesiątki zdjęć zardzewiałych FL. Nie wiem jak podwozie w nich wygląda, ale w nadwoziu rdzewieją nadkola i tylne klapy. Nie widziałem natomiast jest FL'a z rdzą na drzwiach, przynajmniej nie było jej w tych, które widziałem na zdjęciach. Pierwsze jak rozmawiam ze sprzedającym M6, to proszę o zdjęciach newralgicznych punktów
FL mi się po prostu bardziej podoba wewnątrz. No i z moim budżetem FL jest spokojnie osiągalny.
Jak nic tutaj nie znajdę, to chyba skorzystam z propozycji Blacky24 i wybiorę się na wycieczkę do DE.
Dopisano 02 mar 2014 22:53:
onyx napisał(a):niż wtryski w Mondeo (diesel) chociazby
W znasz jakiegoś nowoczesnego diesla, w którym wymiana wtrysków jest tania?
Przeszła mi ochotą na klekota. Zostaję przy PB + LPG, bo to połączenie jeszcze mnie nigdy nie zawiodło
loockas napisał(a):Bartg napisał(a):Chyba wszystkie kompaktowe kombi to porażka
To jest segment B
Miałem na myśli segment B czyli Fabie Kombi, Clio Kombi itd, za dużo tych segmentów teraz
loockas napisał(a):W znasz jakiegoś nowoczesnego diesla, w którym wymiana wtrysków jest tania?
Przeszła mi ochotą na klekota. Zostaję przy PB + LPG, bo to połączenie jeszcze mnie nigdy nie zawiodło
Znam
Benzyna NA zdecydowanie bedzie mniej problematyczna – z LPG to juz kwestia instalacji, strojenia.
Bartg napisał(a):Clio Kombi
To nowe nawet nie jest takie złe z wyglądu...
Dopisano 02 mar 2014 23:02:
onyx napisał(a):To wszystko zalezy czy wtryskiwacz jest rozbieralny
No ale to jest regeneracja, a nie wymiana... Wymiana na nowe pewnie będzie kosztowała swoje
onyx napisał(a):z LPG to juz kwestia instalacji, strojenia.
Akurat o to się nie martwię. Mam dobrych gazowników, na gratach też oszczędzać nie mam zamiaru.
Szymon napisał(a): i narzeka
Bardziej mnie zastanawia co z tym teraz zrobić. Jakby nie patrząc wykorzystałeś moje dane osobowe i wprowadziłeś je do bazy danych dealera bez mojej zgody