Mazda3 BK Z6 2008 1.6 Active Plus
Tylko w jednym miejscu klips nie chwycił do końca i spoiler na długości kilku cm odchodzi od progu na ok. milimetr. Teraz to nie mam już jak tego poprawić, ale jest to praktycznie niewidoczne i tylko mój pedantyczny charakter nie pozwala mi zasnąć 

Bez progów i lotki auto dla emeryta. Dobrze działasz! Felgę wrzuć tu ładną i będzie mint!
Zazdroszczę podgrzewanych siedzeń
Zazdroszczę podgrzewanych siedzeń
Lotka i progi to były dwie rzeczy, które od razu widziałem na swoim aucie
W tym sezonie będą jeszcze oryginalne szesnastki, bo w końcu nie od razu Rzym zbudowano
No do końca się nie komponują, ale wiemy to my... Kowalski nawet nie zauważy hehe
chudymud napisał(a):Felgę wrzuć tu ładną i będzie mint!
W tym sezonie będą jeszcze oryginalne szesnastki, bo w końcu nie od razu Rzym zbudowano

Seraf napisał(a):wrzuć fotkę auta z centralnie z profilu bo chce zobaczyć jak z progami komponują się seryjne zderzaki
No do końca się nie komponują, ale wiemy to my... Kowalski nawet nie zauważy hehe
Jakoś te progi kurde mi się nie widzą przy seryjnych zderzakach... W Stanach można dostać mase różnych rokładek do Mazdy 3 a w Polsce bieda 
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
po face liftingu przednie zderzaki sa bardziej wygładzone przy halogenach i jak sa dołożone dokładki progowe to nie ma zachowanej spójnej lini z przednim zderzakiem.
-
Pyton162
eee tam gadacie. zdjęcie zrobione pod lekkim kątem dlatego może być widoczna większa różnica ale tak poza tym to przedni zderzak jest prawie na równi. tył jest wyżej, ale czy faktycznie jest taka dysproporcja...? mnie się podoba 
Dopisano 28 lut 2014, 17:23:
a sportowy tylny zderzak jest szerszy czy jak?
Dopisano 28 lut 2014, 17:23:
a sportowy tylny zderzak jest szerszy czy jak?
Bardzo zacnie. Faktycznie działasz szybko, jeśli utrzymasz tempo, to chudymud może się czuć zagrożony 
btw., jeśli to nie tajemnica, to gdzie i za ile wyhaczyłeś te listwy?
btw., jeśli to nie tajemnica, to gdzie i za ile wyhaczyłeś te listwy?
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
do niego to mi jeszcze duuuużo brakuje
końcówka będzie następna. podoba mi się ta, którą m.in tomek-waw założył, ale czarna może się za bardzo zlewać z szarym lakierem...
ragun napisał(a):jeszcze jakąś końcówkę wydechu bo po oczach razia tak to
końcówka będzie następna. podoba mi się ta, którą m.in tomek-waw założył, ale czarna może się za bardzo zlewać z szarym lakierem...
wiesz... wszystko zależy do czego dążysz... jeżeli masz zamiar zakładać srebrne felgi i zostawić srebrne znaczki to bym zakładał chromowaną końcówkę, ale np jak masz w planach iść w ciemno np malować znaczki plastidipem zmienić felgi lub je przemalować na ciemne, przciemnić szyby itp to bym zakładał czarną 
Jack Twoja mazda nie jest przypadkiem koloru "carbon grey" bo właśnie kupiłem taką tylko z 2007 roku
Też planuje montaż końcówki i podoba mi się ten ulter jestem ciekaw jak to wyjdzie u Ciebie
Pozdr
Też planuje montaż końcówki i podoba mi się ten ulter jestem ciekaw jak to wyjdzie u Ciebie
Pozdr
Mazda 3 BK Z6 2006
- Od: 31 paź 2013, 13:00
- Auto: Mazda 6 GJ 2.0 Machine Grey
gracjan87 napisał(a):Też planuje montaż końcówki i podoba mi się ten ulter jestem ciekaw jak to wyjdzie u Ciebie
Tak się zastanawiam czy ta końcówka nie będzie za długa. Widać, że ta wersja, która ma tomek-waw jest o wiele krótsza i ładnie się chowa pod zderzak. A o tą srebrną to jeszcze przechodnie będą się potykać