Xedos nie odpala.
A na pych też nie pali nie
Kurde ciężko stwierdzić na odległość.A masz od kogo podmienić aparat
Jaki masz tam aparat 
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Nie mam niestety u mnie jeżdżą tylko trzy takie akurat ludzi nie znam a i tak mają starszy typ to ciekawe czy by pasował jutro wyjmę wszystkie kable i będę patrzył jak dają iskrę, patrzyłem już kopułki i palca jest ok przynajmniej tak wygląda
Nie masz jakiegoś dobrego schematu z oprzyrządowaniem v6
szukam szukam i ciężko coś znaleźć znalazłem taki schemacik tylko nie po polsku użyłem translatora to jeszcze bardziej pogorszyło sprawę
Nie masz jakiegoś dobrego schematu z oprzyrządowaniem v6
szukam szukam i ciężko coś znaleźć znalazłem taki schemacik tylko nie po polsku użyłem translatora to jeszcze bardziej pogorszyło sprawę
- Od: 23 lut 2011, 22:46
- Auto: Xedos 6 2,0 KF V6 99r
mam duży manual od 626 kl. Ale kl i kf to właściwie to samo. Ja robiłem remont KF wg tego manuala.
Nie wiem jak będzie z elektrycznymi sprawami. Mimo to postaram się gdzieś to wrzucić.... 150 mb..... i eng
Nie wiem jak będzie z elektrycznymi sprawami. Mimo to postaram się gdzieś to wrzucić.... 150 mb..... i eng
Ostatnio edytowano 18 lut 2014, 23:45 przez Czege, łącznie edytowano 1 raz
Service manual po niemiecku jak Ci coś pomoże.
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Jeśli możesz to na skrzynkę marcinklaudia@wp.pl czy jakoś możesz udostępnić przez google drive czy coś w tym stylu
Witam
Wreszcie coś doszedłem,
odpaliła po wlaniu benzyny do przepustnicy czyli coś z układem paliwowym chodzi do puki nie zgaszę a później nie odpala ale zawsze to coś już mam punkt zaczepienia tylko trzeba się podszkolić
Wreszcie coś doszedłem,
odpaliła po wlaniu benzyny do przepustnicy czyli coś z układem paliwowym chodzi do puki nie zgaszę a później nie odpala ale zawsze to coś już mam punkt zaczepienia tylko trzeba się podszkolić
Witam. Też mam problem z odpaleniem mojej małej księżniczki
Zawsze musiałem chwile pokręcić (ok 5sek) zanim zgadała, a po ost weekendzie w poniedziałek rano ledwo odpaliła i chodziła jakby nie na wszystkie cylindry wiec ja zgasiłem, odczekałem chwilę i już nie chciała ze mną rozmawiać :/ Próbowałem na PB i na LPG i nic. Kable i świece wymienione ok 2tys/km temu. Jakieś pomysły?
Zawsze musiałem chwile pokręcić (ok 5sek) zanim zgadała, a po ost weekendzie w poniedziałek rano ledwo odpaliła i chodziła jakby nie na wszystkie cylindry wiec ja zgasiłem, odczekałem chwilę i już nie chciała ze mną rozmawiać :/ Próbowałem na PB i na LPG i nic. Kable i świece wymienione ok 2tys/km temu. Jakieś pomysły?
- Od: 13 lip 2013, 14:57
- Auto: Xedos 6 '95 2.0L V6 +LPG
sprawdzałeś czy jest iskra? i wymrugaj błędy diodą, od czegoś trzeba zacząć.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Witam postawiłem mazde na weekend w poniedziałek próbowałem odpalić i nic .Sprawdziłem brak iskry na swiecach pomocy jaka może być przyczyna
- Od: 26 sty 2014, 15:36
- Auto: Mazda xedos6 2.0 V6 1994 CA
Oddałem auto do warsztatu i oni nie wiedzą co jest grane 
- Od: 26 sty 2014, 15:36
- Auto: Mazda xedos6 2.0 V6 1994 CA
Sory przyjacielu, ale taki temat już istnieje, proszę nie zakładajcie nowych tematów jeśli takie już są, temat przenoszę.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Proszę o pomoc
Xedos 6 1.6 16v
odpalał, jeździł gubił obroty i włączał się wentylator do dziś teraz kreci, lecz nie zapala
gdy kręcę rozrusznikiem iskry nie ma dopiero jak przestane kręcic swiece zabłysną się
prod na cewkach jest na aparacie prąd stały tez
żaden mechanik nie wie co jest
Xedos 6 1.6 16v
odpalał, jeździł gubił obroty i włączał się wentylator do dziś teraz kreci, lecz nie zapala
gdy kręcę rozrusznikiem iskry nie ma dopiero jak przestane kręcic swiece zabłysną się
prod na cewkach jest na aparacie prąd stały tez
żaden mechanik nie wie co jest
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
czujnik polozenia walu? immobiliser?
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/