Tutaj się witamy
Na forum zaglądam od jakiegoś czasu, w końcu się zarejestrowałem. Mazdziocha jest mojego ojca, 323BJ 2.0 DITD 2000r. Witam wszystkich.
Pzdr.
Michał
Pzdr.
Michał
-
m1siek
Witam wszystkich na forum Mazdy
Miałem zakupić Mazdę 626 GT, ale padło na Forda Probe 2.2 GT rocznik 1992, tak więc jest to mechanicznie konstrukcja japońska, prawie że bliźniak 
- Od: 23 lut 2014, 19:43
- Auto: Ford Probe 2.2 GT 92' – sprzedany
Mazda 626 GD F8 1.8 12V 89'
Witam wszystkich forumowiczów. Posiadam Mazde 626 GF 2.0 115KM, rok 2001. Odwiedzam forum dosyć regularnie, ale dziś postanowiłem się zarejestrować i podziękować za poradę odnośnie regulacji pedału sprzęgła. Miałem problem ze zmianą biegów i po tym zabiegu się poprawiło. Dziękuję i pozdrawiam
- Od: 22 lut 2014, 20:23
- Auto: Mazda 626
Rok 2001
2.0 115 KM
Hatchback
Witam wszystkich posiadaczy i tych co się przymierzają do posiadania lub też darzą ogromną sympatią auta z pod znaku Mazdy.
Informacyjnie tylko – dnia 14 lutego na „Walentego” dokonałem sobie zakupu Mazdy MX-5 NC 2.0 AT. Tak, jak by ktoś z góry próbował krytykować – z automatem. I zanim to uczyni niech się zastanowi, gdyż może czasem ktoś do takiej wersji albo jest zmuszony albo ma takie preferencje. I należy to uszanować.
Jest to moja pierwsza Mazda i po zrobieniu ok. 1700 km stwierdzam, że był to naprawdę świetny zakup i jeśli nic się nie zmieni, jest wielce prawdopodobne, że tej marki również się już nie zmieni.
Jeśli ktoś będzie miał pytania odnośnie „automata” w tym jakby nie było klasyku – mogę co nie co już się wypowiedzieć. Choć aktualny przebieg to dopiero pierwsze kroki. Więc liczę na wyrozumiałość i miłą wymianę doświadczeń oraz ciekawe spotkania czy to po drodze czy na którymś zlocie. Robert vel Peecer
Informacyjnie tylko – dnia 14 lutego na „Walentego” dokonałem sobie zakupu Mazdy MX-5 NC 2.0 AT. Tak, jak by ktoś z góry próbował krytykować – z automatem. I zanim to uczyni niech się zastanowi, gdyż może czasem ktoś do takiej wersji albo jest zmuszony albo ma takie preferencje. I należy to uszanować.
Jest to moja pierwsza Mazda i po zrobieniu ok. 1700 km stwierdzam, że był to naprawdę świetny zakup i jeśli nic się nie zmieni, jest wielce prawdopodobne, że tej marki również się już nie zmieni.
Jeśli ktoś będzie miał pytania odnośnie „automata” w tym jakby nie było klasyku – mogę co nie co już się wypowiedzieć. Choć aktualny przebieg to dopiero pierwsze kroki. Więc liczę na wyrozumiałość i miłą wymianę doświadczeń oraz ciekawe spotkania czy to po drodze czy na którymś zlocie. Robert vel Peecer
Żyj i pozwól żyć innym. Skoro ktoś dokonał takiego wyboru nie oceniaj a uszanuj.
Witam wszystkich forumowiczów. Na forum zaglądam od dłuższego czasu, z uwagi jednak na nowy zakup postanowiłem zalegalizować wizyty
pozdrawiam!!
-
hawk
Peecer napisał(a): I zanim to uczyni niech się zastanowi, gdyż może czasem ktoś do takiej wersji albo jest zmuszony albo ma takie preferencje.
Jak bym miał wybór brałbym automat

Witamy Wszystkich i zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum
Speed napisał(a):Peecer napisał(a): I zanim to uczyni niech się zastanowi, gdyż może czasem ktoś do takiej wersji albo jest zmuszony albo ma takie preferencje.
Jak bym miał wybór brałbym automat

Wybór miałem – jednak czekać i żyć w ciągłej niepewności czy sprawność nogi pozwoli na pełną frajdę i zabawę – nie dla mnie. Szczególnie, że bawić się zacząć chciałem już i poczuć mroźny powiew na mej łysinie. To i nie czekałem na dalszą rehabilitację i wykonałem ruch w kierunku MX-a. Baaaaaardzo dobry ruch. Choć lekko jednak po głowie "minus" daje się odczuć hmmmm.

Żyj i pozwól żyć innym. Skoro ktoś dokonał takiego wyboru nie oceniaj a uszanuj.
Witam wszystkich posiadaczy naszych Madzi, jestem Mariusz (grubszy) z Kielc posiadam Madzie 323f
mam nadzieje że to będzie owocna przygoda z Mazda a może coś wiecej 

-
grubszy_ck
Cholys napisał(a):Szybko i na temat! Witam wszystkich! Mateusz z Łodzi
Zapraszamy do działu regionalnego i na najbliższe spotkanie już jutra 25.02 pod Halą o 18

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Witam Wszystkich i pozdrawiam z okolic Płocka 
Od wczoraj jestem mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 2.0 Benzyna z końcówki 2004 roku i od razu postanowiłem się zapisać do Waszego forum
Na razie czytam
i korzystam z wiedzy kolegów, mam nadzieję że z czasm poznam torchę auto i również będe w stanie komuś pomóć 
Do zobaczenia na forum
Od wczoraj jestem mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 2.0 Benzyna z końcówki 2004 roku i od razu postanowiłem się zapisać do Waszego forum
Na razie czytam

Do zobaczenia na forum
-
dbusler
Witam wszystkich użytkowników Mazd
Jestem nowy na forum jak coś będę żle robił prosze odrazu zwrócić mi uwage
Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 626 GF diesel 2002 r i mam nadzieję że będzie dobrze służyc
Pozdrwienia z Dolnego Śląska (Duszniki Zdrój) 
- Od: 25 lut 2014, 15:57
- Auto: Mazda 626 rocznik 2002 silnik:2.0 diesel 110km
Wojtas92 napisał(a): jak coś będę żle robił prosze odrazu zwrócić mi uwage
no i pierwsza uwaga
Wojtas92 napisał(a):i mam nadzieję że będzie dobrze służyc
powinieneś napisać "z pewnością będzie mi dobrze służyć"
Witamy wszystkich serdecznie
Witam wszystkich, właśnie jestem po rejestracji mojej mazdy jak w profilu – nadmienię że to już moja druga przygoda z tą marką, a pierwszym nabytkiem była 323c. Mam nadzieję że równie udanym. Od jutra mazda idzie do mechanika na wymiany wszystkich posiadanych płynów/olejów i filtrów, w połowie marca na kompleksową konserwację, a po wszystkich tych zabiegach na montaż instalacji gazowej – tak by mogła mi służyć jak najdłużej. Przy okazji zadam pytanie – polecany gazownik bydgoszcz/inowrocław?
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
- Od: 25 lut 2014, 10:14
- Auto: Mazda Premacy Sportive 2.0 16v 2003 LPG BRC
Mitsubishi Carisma 1.8GDI