jedrzej07 napisał(a):Mówisz, że jeździ

szkoda, że nie zrobiłem fotek ja swoją rozbierałem, do momentu kiedy jeszcze jeżdziła była już lżejsza przynajmniej o połowę

Ciekaw jestem ile bym musiał zdemontować aby przestało się bujać

Ale za to jak ładnie się coś drze że nie ma SRSów

Drze japę tak że uszy chce urwać. A trza było foty robić

Mieczyslaw napisał(a):Wiem przeciez wiem, gupi nie jestem
No to jak będziesz jechał przez Niemca to zabierz jakiegoś pierwszego FLa na graty
Mieczyslaw napisał(a):no jakbym byl w PL to bym musial szukac chyba nowej chalupy bo by mnie matka wygnala razem z tymi gratami bo to samo by bylo co u Ciebie
Heh dał byś radę, ja daję, Jędrzej daje to i Ty byś dał

Co byś nie dał
Mieczyslaw napisał(a):No ma silnik, kolka to se jezdzi jeszcze

Jeszcze tylko chwilę

Beny napisał(a):Kamil a wiesz może którymi mocowaniami różni się decha z polifta od przedlifta?Bo ponoć sie nie da założyć.
W sumie Jędrzej ma poliftową angielską ale może mocowania będą jak w europejczyku.Może udało by sie dojść co i jak.
Mocowania się owszem różnią lecz wydaje mi się że przy małym kombinowaniu wszystko by się dało zrobić, nie miałem dechy do porównania abym mógł ocenić czym się różnią. Zapewne chodzi o mocowania na podszybiu i możliwe że o boczne śruby deski, może by dało radę np przekręcić wzmocnienie ze starej do nowej i by to się udało poskładać w koopę.
Co jeszcze miałem napisać, robiłem pierwszą przymiarkę z elektryką z millenii aby podpiąć licznik FL, lecz już mnie zmrok zaczynał dopadać wczoraj i musiałem obrócić auto w stronę garażu, wiem że dwie kostki mi się nie zgadały jak na razie i strasznie zmyliło mnie złącze OBD2, zastanawiałem się chyba z 3H co to za kostka, dopiero w domu na spokojnie doszedłem co to

.
Do tego przyłącza do panelu climatronica są inne lecz nie przeliczyłem jeszcze przewodów. Jeżeli nie to muszę ściągać książkę ze schematami el z Milly '02 i może będę dalej kombinował.