Po naradach postanowilem zalozyc sprezyny -40mm. Mam nadzieje, ze przy tym wygladzie i 17tkach bedzie robic wrazenie

www.mazdaspeed.pl
radar88 napisał(a):W drzwiach ode mnie zamek nie był podświetlany, zależy jaką masz elektrykę, jeżeli jest opcja podłączenia to szukanie oprawki Cię szuka..
radar88 napisał(a):Domykanie szyb kiedyś robił Janusz lecz moduł się spalił i coś się zaczęło kićkać z centralnym.
czarek1991 napisał(a): zeby zasilanie odbywalo sie osobno na kazda pare szyb, bo inaczej wlasnie modul szybko sie sfajczy. Nawet fabryka w instrukcji zaleca podnosic/opuszczac maksymalnie 2 szyby jednoczesnie
KoRnFUN napisał(a):to ja modułu nie spale bo mam tylko 2 w pradzie
Mieczyslaw napisał(a):Sprawdzalem i jak podnosze klamke to kompletnie nic sie nie dzieje wiec odpuszczam temat.
Mieczyslaw napisał(a):poszlo z dymem?
witek napisał(a):Jak masz siłowniki we wszystkich drzwiach to tylko wpinasz się nowym modułem w obecną centralkę
czarek1991 napisał(a):Mozna dostac sam modul osobno. Dziala on na zasadzie takiej, ze po zaryglowaniu drzwi idzie impuls na modul (mozna go wziac z centralki) i ten podtrzymuje przez powiedzmy 20s sygnal na silniczki szyb. Tylko to musi byc "inteligentny" modul z jakims systemem przeciazeniowym albo z krancowkami bo jak szyba bedzie zamknieta a sygnal bedzie podawany przez 20s to wiadomo, ze sie cos sfajczy. Jak nie modul to silniczek szyby
radar88 napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):Sprawdzalem i jak podnosze klamke to kompletnie nic sie nie dzieje wiec odpuszczam temat.
Bez ściągnięcia boczku z drzwi niczego się nie dowiesz, równo znacznie może być spalona żarówka.
radar88 napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):poszlo z dymem?
Tak i z tego co pamiętam CZ zaczął wariować.
Mieczyslaw napisał(a):Ok byku, jak bede w domu to daleko do Ciebie mial nie bede i jesli bede mial czas i kase to sie odezwe i zalozysz yyy tzn zalozymy jesli bedziesz mial ochote
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości