Brak Podświetlenia tablicy rejestracyjnej
Strona 1 z 1
Witam mam problem z podświetleniem tablicy rejestracyjnej otóż jedna lampka przestała świecić więc pomyślałem żarówka wymieniłem żarówkę lecz to nic nie dało nadal ciemno druga lampka świeci, bezpieczniki sprawdziłem i wszystko jest ok nawet zamieniłem tą dobrą żarówkę z działającej lampki gdyz pomyślałem ze może żarówka uszkodzona ale nie nadal ciemno. Co byście mi poradzili??
- Od: 26 mar 2010, 21:14
- Auto: Mazda 6 2.2 MZR-CD 163KM, Hatchback 2009
zdjąłem ten przeźroczysty plastik ale tego czarnego w którym jest umieszczona żarówka nie mogłem gdyż jest ona na stałe połaczona kablami które wychodzą z tego czarnego Plastiku
Az tak dokłdanie nie sprawdzałem ale rozebralem jeden boczek i dostałem sie do białej kostki po odpięciu której przestała świecić druga lampka także wnioskuje z tego że prąd dochodzi
P.s
Problem rozwiązany przyczyną awarii był kabelek który w momencie rozdzielenia na prawą i lewą lampkę przerywał się i miernik wskazywał tylko 5v więc to było przyczyną braku światła .Temat można zamknąć
Dziękuje za wskazówki
Pozdrawiam
P.s
Problem rozwiązany przyczyną awarii był kabelek który w momencie rozdzielenia na prawą i lewą lampkę przerywał się i miernik wskazywał tylko 5v więc to było przyczyną braku światła .Temat można zamknąć
Dziękuje za wskazówki
Pozdrawiam
Strona 1 z 1