Zakup samochodu używanego – budżet do 25.000 zł
I tak kupisz Mondeo 
Czemu ja dopiero dzisiaj zobaczyłem ten temat?
Nie chcesz na przykład Puga 407SW? Według mnie wygląda bardzo ciekawie. Do tego 2.0 HDi, albo 3.0 V6
http://allegro.pl/97-000km-perfekcyjny- ... 98892.html
Co myślisz?
Czemu ja dopiero dzisiaj zobaczyłem ten temat?
Nie chcesz na przykład Puga 407SW? Według mnie wygląda bardzo ciekawie. Do tego 2.0 HDi, albo 3.0 V6

Co myślisz?
Ta Croma to nawet ,nawet.Piękna nie jest ale za tż kase ma wszystko co potrzeba ,a nawet więcej.Jedynie kiedyś gdzieś czytałem że tworzywa w Cromie wydzielają jakis mało przyjemny zapach który jest nie do usunięcia.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
JohnnyB napisał(a):Ale to będzie PB + LPG
Niekoniecznie. Może klekot, ale to raczej z pewnych rąk, np od Nynucha
Szymon napisał(a):Nie chcesz na przykład Puga 407SW? Według mnie wygląda bardzo ciekawie. Do tego 2.0 HDi, albo 3.0 V6
Hmm, nie brałem go pod uwagę. Muszę poczytać. Diesla raczej nie kupię. Chyba, że znajdę kogoś, kto mi pomoże w zakupie, albo jakiś serwis na oględzinach.
Czyżby zalegał Ci jakiś w komisie ? ;–)
Auto jak auto, w skórze i z panoramą wygląda świetnie. Aczkolwiek chyba porównując je do C5 wybrał bym cytrynę.
Jak dla mnie typy w budżecie lookasa to :
-Mondeo
-C5
-V70
-e39
ewentualnie 407 i może w210.
Ale to moje typy :–).
Ewentualnie zaszaleć i jakiś VAN np. Grand Voyager?
Auto jak auto, w skórze i z panoramą wygląda świetnie. Aczkolwiek chyba porównując je do C5 wybrał bym cytrynę.
Jak dla mnie typy w budżecie lookasa to :
-Mondeo
-C5
-V70
-e39
ewentualnie 407 i może w210.
Ale to moje typy :–).
Ewentualnie zaszaleć i jakiś VAN np. Grand Voyager?
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Ewentualnie zaszaleć i jakiś VAN np. Grand Voyager?
Wydaje mi się, że dla rodziny 2+1 to jednak przegięcie pały
Z doświadczenia wiem, że spory liftback spokojnie wystarcza na wożenie całego tego kramiku potrzebnego do obsługi małej progenitury. Jest doskonałym połączeniem funkcjonalności z wyglądem – takim kompromisem bez większych strat. Wiadomo, że bagażnik kombi jest wygodniejszy i nie ma co zaprzeczać, ale liftback sprawdza się OK. Cały majdan zabiera się przez jakiś rok, toteż chyba wolałbym się lekko przemęczyć niż oglądać np. Hondę Accord kombi parę lat

W moim wątku wstawiałem takie zdjęcie:

A widać na nim:
– normalny wózek [nie taki jak ten http://img15.tablica.pl/images_tablicap ... eciece.jpg tylko zwykły] (pod parasolem)
– łóżeczko (pod zieloną i bordową torbą – to niebieskie "coś")
– dużą torbę
– małą torbę (to taka typowa kobieca torba na siłownię)
– torbę z rzeczami do zabaw plażowych
– koc
– buty (w reklamówce H&M)
Także w zależności od typu i rodzaju pokonywanych tras ja bym wybrał większego liftbacka bądź małe, zgrabne kombi.
A takim zgrabnym kombi, które posiada w dodatku mocne silniki jest:

A myślałeś o Audi A3 Sportback ?
Np takim :
http://otomoto.pl/audi-a3-sportback-C32137040.html
Tylko np z silnikiem 1.6 (8v ) – stara, bardzo niezawodna konstrukcja, idealna do gazu.
Sam samochód wygląda kozacko, środek super, bezawaryjny.
Górny pułap budżetu i może coś byś znalazł.
Np takim :

Tylko np z silnikiem 1.6 (8v ) – stara, bardzo niezawodna konstrukcja, idealna do gazu.
Sam samochód wygląda kozacko, środek super, bezawaryjny.
Górny pułap budżetu i może coś byś znalazł.
dopawcia bo tak pamiętam login ale wolę Paweł :]