RADOM – spotkania regionalne

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Mieczyslaw » 21 lut 2014, 21:26

A odczepcie sie ode mnie. Przez ostatnie kilka alt bylem czescie na spotach niz Lukasz w calej swojej karierze jak jeszcze w Radomiu mieszkal <faja>

Jak bedziecie sie tak spotykac czesto to Wam sie szybko znudzi <lol>
Lukano napisał(a):
Mieczyslaw napisał(a):no wlasnie nikogo nie ma: kajol, tadziomaru1, donleon, guinnes, damson, widmo82, czarek 1991, tygrys36, elfik i chyba bedzie

Jak by chcieć umieszczać wszystkich była by baardzo długa ;) Dużo ludzi raz pojawia się w temacie i na spotach ;)

Polowa z wyzej wymienionych spotyka sie od kilku lat wiec mysle, ze wypadaloby :]
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

Od: 3 lut 2008, 16:38
Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Paweł_Radom » 21 lut 2014, 21:36

Mieczyslaw napisał(a):Jak bedziecie sie tak spotykac czesto to Wam sie szybko znudzi

Po prostu mają się ku sobie :D
Ja odpadam. Pojawie się w na przełomie kwietnia/maja.
Pozdro
Paweł_Radom

Postprzez FREEZY » 21 lut 2014, 22:06

donleon napisał(a):W marcu jak w garncu-to może jakaś knajpka? Kiedyś Freezy coś wspominał o restauracji hotelowej na Pruszakowie jeszcze tam nie byliśmy :) .

Po pierwsze – dzięki za pisanie per Freezy a nie po imieniu. W końcu po to są nicki, żeby nie każdy nieznajomy, który czyta posty znał imiona:D ;)

Po drugie – kumpel już nie jest dyrektorem hotelu Arbiter, bo... powiedzmy, że nie potrafił się dogadać z właścicielem (podobnie zresztą jak ja) więc lipa;/
Obrazek
Japan--->France
Forumowicz

Od: 23 wrz 2007, 18:15
Auto: Peugeot 407 2.2
była:
MX-3 1.6 94r po FL

Postprzez Mieczyslaw » 21 lut 2014, 22:21

A ktos napisal kiedys do Ciebie po imieniu? Ale uwaga sluszna
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Lukano » 21 lut 2014, 23:49

Mieczyslaw napisał(a):Przez ostatnie kilka alt bylem czescie na spotach niz Lukasz w calej swojej karierze jak jeszcze w Radomiu mieszkal

Bo widocznie miałeś z kim się spotykać. Nie mówiąc o tym, że w Radomiu to ja od 8 at nie mieszkam, a wtedy to na forum mnie nie było :P
Mieczyslaw napisał(a):Polowa z wyzej wymienionych spotyka sie od kilku lat wiec mysle, ze wypadaloby

Zaraz będziesz miał wszystkich. Na Twoje życzenie, nawet jak nie chcą ;)
Jak kogoś nie ma pisać, jak ktoś chce wersje z linkiem do tematu samochodu to też.
PW odbieram kilka razy dziennie ;)
Obrazek
Audi A8 4.2
Forumowicz

Od: 1 lut 2006, 19:10
Auto: Hania civic X, A8 D3 a na lato Hania CRX del soll

Postprzez Mieczyslaw » 22 lut 2014, 00:22

Hehe dla mnie tego nie rób ;) tygrys wyciągnął listę i zobaczyłem braki więc o nich napisałem :) większości z tej listy w ogóle nie znam i pierwszy raz na oczy te niki widziałem
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez tadziomaru1 » 22 lut 2014, 00:35

Mieczyslaw napisał(a):A ktos napisal kiedys do Ciebie po imieniu?

Np ja :D Jakoś zrobiłem to odruchowo, wydało się to naturalne, skoro znamy się nie od dziś.
Do mnie też tu bardzo często piszą po imieniu, na dodatek w podpisie podałem swój nr telefonu. Oj! Qrde, co ja narobiłem, na dodatek odtajniliście moje imię, przez Was wszyscy je teraz znają! Teraz jak nic przyjdą do mnie terroryści! O, już stoją za drzwiami!
hahaha
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Od: 15 lis 2009, 12:17
Auto: była 626 GF, będzie 6 GH zastępczaki:
Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4
HONDA CBR 1000RR FIREBLADE 171KM

Postprzez Mieczyslaw » 22 lut 2014, 08:48

hehe w sumie do każdego z Was pisze po imieniu bo znamy się nie od dzisiaj więc tak nawet z szacunku ale do mnie nikt pi imieniu nie pisze o ile nie zapomnieliście jak mam na imię :D
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Lukano » 22 lut 2014, 10:54

Mieczyslaw napisał(a):o ile nie zapomnieliście jak mam na imię

Eeeeeee Stefan????
Obrazek
Audi A8 4.2
Forumowicz

Postprzez FREEZY » 22 lut 2014, 12:58

Mieczyslaw napisał(a):... większości z tej listy w ogóle nie znam i pierwszy raz na oczy te niki widziałem

Kurde Ty wiesz, że ja również? A też już długi czas na forum jestem:P

tadziomaru1 napisał(a):
Mieczyslaw napisał(a):A ktos napisal kiedys do Ciebie po imieniu?

Np ja :D Jakoś zrobiłem to odruchowo, wydało się to naturalne, skoro znamy się nie od dziś.
Do mnie też tu bardzo często piszą po imieniu, na dodatek w podpisie podałem swój nr telefonu. Oj! Qrde, co ja narobiłem, na dodatek odtajniliście moje imię, przez Was wszyscy je teraz znają! Teraz jak nic przyjdą do mnie terroryści! O, już stoją za drzwiami!
hahaha

Tu nie chodzi o to. Tylko chociażby o samą ideę. Bo po co nick wtedy:D I przecie ja nie mówię, żebyśmy do siebie nickami walili jak się spotykamy na spocie. Chodzi mi tylko o forum:)
A jeszcze co do tych terrorystów.. żarty żartami, ale wiesz ile firmy zarabiają na zbieraniu danych imiennych/teleadresowych z neta a czasem nawet śmietników? Rachunki stare itp.. Niby się wydaje że zwykłe podstawowe dane a przecież w ankietach jakie wypełniasz np. do ABW jest to samo. A wiesz w jakich sejfach u nas je trzymają i przewożą? Masakra jakaś.

Lukano napisał(a):
Mieczyslaw napisał(a):o ile nie zapomnieliście jak mam na imię

Eeeeeee Stefan????

A to nie Zbysław? :)
Obrazek
Japan--->France
Forumowicz

Od: 23 wrz 2007, 18:15
Auto: Peugeot 407 2.2
była:
MX-3 1.6 94r po FL

Postprzez Lukano » 22 lut 2014, 13:02

FREEZY napisał(a):Kurde Ty wiesz, że ja również? A też już długi czas na forum jestem:P

Ja tam osobiście poznałem wszystkich, inaczej nie trafili by na listę.
Obrazek
Audi A8 4.2
Forumowicz

Postprzez donleon » 22 lut 2014, 13:50

Piszcie sobie na forum jak uważacie; wg mnie forum jest miejscem publicznym i dlatego wolę się zwracać do Was poprzez nick, a nie po imieniu. Abstrahując od tego-w żadnym stopniu nie czuję się obrażony, jeżeli ktoś, kto mnie zna, zwraca się na forum po imieniu. Byłbym może trochę zaskoczony, gdyby zrobiła to osoba, której nigdy nie widziałem na oczy. Nawiasem mówiąc-doskonale pamiętamy, jak pewien Mieczysław ma na imię, ale (póki co) nie mamy zamiaru publicznie tego ujawniać z uwagi na ewentualną możliwość tudziez prawdopodobieństwo pojawienia się terrorystów poszukujących denmarkdolarów w wielkich ilościach... Uff, ale zamotałem :P <faja> .
Forumowicz

Od: 12 cze 2009, 20:32
Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota

Postprzez tygrys36 » 22 lut 2014, 14:08

Tak z cala stanowczością pewnie by go napadli przetrzymywali i terroryzowali gdyby poznali jego tajemnicze imię. A tak nawiasem mówiąc c tam w sprawie naszego Spotu juz zapadła jakaś decyzja kiedy i gdzie się odbędzie.
tygrys36

Postprzez Guinness » 22 lut 2014, 15:11

Cholerka ale bijecie piane czy po imieniu czy po nicku – najważniejsze to że szanujemy się na wzajem i nikt nikogo nie obraża .
Co do spota to czy spotkanie robimy z rodzinami ?
Forumowicz

Od: 1 sie 2011, 21:31
Auto: Była Mazda MPV
Jest Opel Astra H

Postprzez tadziomaru1 » 22 lut 2014, 18:14

tygrys36 napisał(a):Tak z cala stanowczością pewnie by go napadli przetrzymywali i terroryzowali gdyby poznali jego tajemnicze imię.

No i na pewno od zakrystii by go zaszli! Oj, <dupa> boli... :D :D :D
A ja jestem prawie pewien, że ktoś tu kiedyś Mietkowego prawdziwego imienia użył. :) Jak dobrze pamiętam, to chyba nie raz, panie K. :D
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4

Postprzez Guinness » 22 lut 2014, 19:22

Ja wiem ale nie powiem , nawet fajnie się robi tylko ciekawe co na to Mieczysław ? A powiadam wam że imię ma szacowne .
Forumowicz

Od: 1 sie 2011, 21:31
Auto: Była Mazda MPV
Jest Opel Astra H

Postprzez Mieczyslaw » 23 lut 2014, 03:16

Imie po niemcu jakims <lol> ale nie helmut :P
a pisza jak chceta szczerze mowiac. Nie bedziemy robili szopki i szcegolnej wagi do tego przykladali. Kazdy sie zna po imieniu i tak i tak wiec niech pisze jak mu wygodniej. Ale zes Kuba zamieszanie wprowadzil ;P
tadziomaru1 napisał(a):
tygrys36 napisał(a):Tak z cala stanowczością pewnie by go napadli przetrzymywali i terroryzowali gdyby poznali jego tajemnicze imię.

No i na pewno od zakrystii by go zaszli! Oj, <dupa> boli... :D :D :D

Ja jestem tylko ciekaw skad Ty to mozesz wiedziec, ze boli. Albo nie, nie chce wiedziec :P hahaha
No i ja sie nie dam tak latwo wziac do niewoli :P twarda sztuka jestem hehe
donleon napisał(a): nie mamy zamiaru publicznie tego ujawniać z uwagi na ewentualną możliwość tudziez prawdopodobieństwo pojawienia się terrorystów poszukujących denmarkdolarów w wielkich ilościach..

Ciapakom i innym bin ladenom mowimy nie wiec ewentualnie jakas mafia radomska o charakterze zapoznawczo-poruchawczym wpadnie na spota i zrobi porzadek <lol>

Guinness napisał(a):Ja wiem ale nie powiem , nawet fajnie się robi

Jeszcze troche, a bede mitem :P
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez tadziomaru1 » 23 lut 2014, 10:17

Mieczyslaw napisał(a):Jeszcze troche, a bede mitem :P

Ty już i tak prawie tylko w mitologii istniejesz, niby na forum piszesz, gdzieś tam egzystujesz, ale na spocie nikt dawno Cię nie widział i już nikt tak naprawdę nie pamięta jak wyglądasz :D
Nie mogę więc pozwolić abyś całkiem w mitologię zapadł i skończę to, drogi Konradzie <spoko>
Z innej beczki, co tam u Kuby i jego żony, piszemy jakieś kalambury, a przecież tam bardzo bardzo ważne rzeczy się miały wydarzyć??? :| Cały czas o tym myślę, ale widzę, że Kuba jest na bieżąco na forum, więc cierpliwie czekałem, ale już nie mogę :P
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4

Postprzez Mieczyslaw » 23 lut 2014, 10:26

Nie umiesz sie bawic :(
Taki duch troche, gdzies jest, cos robi ale nikt go nie widzial :P Kazik jak chcesz to moge Ci swoje zdjecie wyslac :D chociazby to razem z Twoja cora :D
tadziomaru1 napisał(a):Nie mogę więc pozwolić abyś całkiem w mitologię zapadł i skończę to, drogi Konradzie <spoko>

Jestem pelen podziwu <jupi> <zawstydzony>
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez tadziomaru1 » 23 lut 2014, 10:39

Mieczyslaw napisał(a): swoje zdjecie wyslac :D chociazby to razem z Twoja cora :D

<bicz>
To jak przed nią klęczysz, ale ono już jest tu na forum :D Karol chyba wstawiał.
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4