Mazda 3 BK 2.0 benzyna,2008 (otomoto C32265227) 27 500 Łódź

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Mazdzia3 » 21 lut 2014, 15:10

http://otomoto.pl/mazda-3-C32265227.html
Dzień dobry.
Ktoś z rodziny jest zainteresowany tym autem.
Auto sprawdzone po VIN – nic niepokojącego. Wstepnie oglądał go kumpel, pojechał nim do okregowej stacji diagnostycznej za 50zł sprawdzili zawieszenie i mowi, że warto pojechać nim gdzieś do ASO, albo przynajmniej jakimś czujnikiem sprawdzić lub wpiąc się do kompa. Czy komuś na podstawie zdjęć coś się rzuca w oczy? Lekturę "przed zakupem" mam za sobą, ale moze ktoś kto taką wersją jeździ powie coś więcej?
Po odpaleniu na zimno, bez zastrzezen, poziom oleju w troche ponizej maxa. Auto zalane do polowy benzyna a nie jak u ciułaczy na wiecznej rezerwie. Dolna listwa pod zderzakiem czarna. Naklejka pod maską na miejscu, silnik nie myty. Facet lubuje sie w mazdach, ma też inne "numerki" w ofercie :)

Niestety mam do tego auta kilka stówek a ostatni wynalazek spod Krakowa bardzo mnie zraził. Piekne, serwisowane auto, ale błotnik podmieniony od innej czarnej mazdy. Miernik pokazał jak na dloni polerke po nieudolnej podmianie blotnika. Widać dawcą było auto z innego rocznika lub było delikatnie podrapane ;/
Początkujący

Od: 10 paź 2011, 14:51
Auto: Mazdzia 3 1.6 ON BK HB '07

Postprzez yama » 22 lut 2014, 11:39

mogę powiedzieć tak sam szukam m3 2.0 polifcie i rozsądne ceny zaczynają się od 26000PLN wzwyż za rocznik 2006 Rok młodszy 6500 euro dolicz koszty transportu i marżę sprzedającego :((( rzeczywistość
MAZDA &M....ITSUBISHI
Forumowicz

Od: 21 mar 2007, 19:14
Auto: mazda 3 1.6 BK/Eclipse 4g63(T awd)