Mazda3 BK LF '08 2.0 161KM KINTARO
Co do zabezpieczenia podwozia, na razie się wstrzymuję. Nie wiem czy w ogóle będę robił.
Po telefonie do ASO okazuje się, że nawet jeśli było by auto na gwarancji, nie ma obowiązku wykonywania zabezpieczenia. To które jest wykonane fabrycznie w zupełności wystarcza. Jeśli są ubytki to owszem, trzeba zrobić ale u mnie ich nie ma.
Także jeśli ktoś jest chętny na w/w środki zabezpieczające to oddam po cenie zakupu. Info na PW.
Zmieniłem poprzednie profilowane brewki na folię Oracal.
Kolor dopasowany prawie idealnie.
Po telefonie do ASO okazuje się, że nawet jeśli było by auto na gwarancji, nie ma obowiązku wykonywania zabezpieczenia. To które jest wykonane fabrycznie w zupełności wystarcza. Jeśli są ubytki to owszem, trzeba zrobić ale u mnie ich nie ma.
Także jeśli ktoś jest chętny na w/w środki zabezpieczające to oddam po cenie zakupu. Info na PW.
Zmieniłem poprzednie profilowane brewki na folię Oracal.
Kolor dopasowany prawie idealnie.
No nie wiem. Ja pomimo że nie mam rudej nigdzie i wszystko jest zdrowe to w poniedzialek bedę sobie konserwował wszystko. Będę miał przynajmniej większy spokój. Przemyśl to jeszcze. 

Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Bartoliniusz napisał(a):Będę miał przynajmniej większy spokój.
Z jednej strony, to jakbyś przyklejał plaster na plaster
Czy pomaga jeśli jest już dobra warstwa ? Raczej nie, jedynie w czym może pomóc to bardziej wygłuszyć, ale nie po to się zabezpiecza.
Ja na razie jednak nie robię, na pewno nie w tym roku.
Zobaczymy stan za rok.
tomek-waw napisał(a):Zmieniłem poprzednie profilowane brewki na folię Oracal.
Chyba zacznę patentować co niektóre pomysły
Widziałem Cię dzisiaj rano na Górczewskiej!
Ładnie się prezentuje Twoja Mazda! 
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
Za późno się zorientowałem, myślałem, że odjeżdżasz, że nie dogonisz na jakichś światłach, poza tym byłem już spóźniony do pracy z 1,5 godziny 
A co do umycia, to nie chciałbyś zobaczyć mojej... Byłem wczoraj na myjni, nie widać różnicy... Nie znalazłem jeszcze w warszawie myjni bezdotykowej, która by zmyła syf z lakieru... Ale w poniedziałek jadę do ASO, to może mi umyją
A co do umycia, to nie chciałbyś zobaczyć mojej... Byłem wczoraj na myjni, nie widać różnicy... Nie znalazłem jeszcze w warszawie myjni bezdotykowej, która by zmyła syf z lakieru... Ale w poniedziałek jadę do ASO, to może mi umyją
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
Tomku czemu u Ciebie taka cisza w temacie ? 
Elementy wyposażenia prawych drzwi przednich i tylnych https://picasaweb.google.com/1062179878 ... rnika2012#
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]

- Od: 21 mar 2008, 21:04
- Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999
Przepięknie wygląda
.

Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
Arturr0 napisał(a):Przepięknie wygląda
Dzięki,
Wczoraj otworzyłem sezon letni i założyłem letnie obuwie.
Może troszkę za wcześnie ale prognozy pogodowe są pozytywne.
I od razu dwa spostrzeżenia.
Pierwsze to powtórne wyważenie opon z przodu.
Niby było OK, ale po przejechaniu 20 km, trzęsło kierownicą przy 100km/h
Na letnich oponkach bardziej jednak słychać stuki w zawieszeniu. ( szersza opona )
Trzeba odwiedzić mechanika, żeby zajrzał tu i tam po zimie.
Mechanik zaliczony, do wymiany tylko łącznik stabilizatora szt.1,
Ale zapewne za jakiś czas znowu trzeba by jechać na wymianę drugiego, więc wymieniłem 2 sztuki.
Cena 76 zł/szt
Ale zapewne za jakiś czas znowu trzeba by jechać na wymianę drugiego, więc wymieniłem 2 sztuki.
Cena 76 zł/szt
Dzięki Tomku za wlepy na zaciski
Twój samochód na żywo wygląda rewelacyjnie
Szkoda że nie było czasu na dokładniejsze oględziny, ale mam nadzieje że jak tylko ogarnę temat swojej madzi to wpadnę na któregoś spota i sprawdzę na miejscu Twoje patenty
Twój samochód na żywo wygląda rewelacyjnie

Szkoda że nie było czasu na dokładniejsze oględziny, ale mam nadzieje że jak tylko ogarnę temat swojej madzi to wpadnę na któregoś spota i sprawdzę na miejscu Twoje patenty

- Od: 12 wrz 2012, 20:22
- Auto: Mazda 3 BK LF 2007 2.0 150KM!
ciut wcześniej
MAZDA 323F BG 1991 1.6 88KM