Mazda 323f BA KL '94 wściekła
Póki co to tylko buczy ale właściwego zadania jeszcze nie spełnia. Do kompletu brakuje karbowanej rury doprowadzającej zimne powietrze z zewnątrz
Graty nowego nabytku fido
Pyton może założysz fanpage grzegorzów?

misiak89-89 napisał(a):Póki co to tylko buczy ale właściwego zadania jeszcze nie spełnia. Do kompletu brakuje karbowanej rury doprowadzającej zimne powietrze z zewnątrz![]()
Przecież już jest
https://www.facebook.com/pages/Grzegorz ... 8943131258
Dobrze że wszystko wrac do normy

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
no Misiak89 póki co to też walczę z nowym nabytkiem bo mam KL a XED 2.0 mnie objeżdża
coś tam nie gra jak powinno ale z czasem mam nadzieje że będzie latać chociaż troszkę jak wściekła albo Raiss-owa 
- Od: 17 cze 2011, 23:25
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=166093
Mocna ekipa:) Ale założę się że podczas takich zjazdów pod garażem ludzie pewnie kręcą nosem, bo hałas i i takie tam. Chyba że sąsiedzi są spoko. Pozdro i szybkiego powrotu do zdrowia 'wściekliźnie" życzę.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Eeee. Akurat pod tym garażem i na podwórku Mazdy nie były przeganiane. Nawet przyjechało kilka
Za to jedno Subaru i pierwsze odpalenie po 4 miechach postoju z naprawdę spokojna jazdą do 3k obrotów już tak. Wyzwane od agro tuningu i hałaśnika
. Ale gość od którego wynajmuję garaż się nie czepia. Gorzej z lokatorami kamienicy którą ma przy garażu, chociaż już odpuścili 
Za to jedno Subaru i pierwsze odpalenie po 4 miechach postoju z naprawdę spokojna jazdą do 3k obrotów już tak. Wyzwane od agro tuningu i hałaśnika

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Dopiero wczoraj uslyszalem na spocie jakie jaja sa w tym temacie. Wczesniej wiedzialem o calej sytuacji ale nie wiedzialem ze jest tak napieprzone w niej. Dobrze ze wroca do zdrowia i jezdzi mniej wiecej tak jak opuszczala bramy Fasolowego monster garage. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Dokladnie.Teraz wrocila do zdrowia.
Po modernizacjach przez pseudo mechanika.
Przydalo by sie odswierzyc lakierek
Misiak co ty na to?
Po modernizacjach przez pseudo mechanika.
Przydalo by sie odswierzyc lakierek
Misiak co ty na to?
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
Przede wszystkim duzo straconego czasu przez całą tą sytuację ale coz... było, minęło.
Lakier napewno bedzie odświeżony porządną polerka natomiast dokładka ms musi dostac nowa warstwe koloru.
Lakier napewno bedzie odświeżony porządną polerka natomiast dokładka ms musi dostac nowa warstwe koloru.
Łe tam lakier sobie ogarniesz ze spokojem, ale silnik brzmi już elegancko, cyka równo i mięciutko, ale kręci się że 
Dopisano 17 lut 2014, 11:10:
Będziesz zadowolooony

Dopisano 17 lut 2014, 11:10:
Będziesz zadowolooony
chyba jeb*a Ci uszczelka pod gofrem... pa jak się dymi...
Majk500 napisał(a):Będziesz zadowolooony
byłem do póki Marius przed chwilą mi czegoś nie oznajmił

no no fajna wściekła i bardzo fajnie gada , szkoda tylko że jakiś mechanior zepsuł ci tyle nerwów o przepustnicę
Ps. dobra ekipa w szpitalu

Ps. dobra ekipa w szpitalu
- Od: 1 sty 2014, 16:31
- Auto: Mazda 323 BG Protege Czarny Sedan
Auto dalej niedołężne
Świstają spaliny z pod kolektora na przedniej głowicy. Flansza nie trzyma się na wszystkich szpilkach, dwie z nich zostały ukręcone a pozostałości tkwią w głowie. Jednak nie to jest zabawne jak fakt, ze żaden spec nie chce się podjąc ekstrakcji bez ściągania góry silnika
Mam nadzieję, że ekipie reanimujacej uda się coś zdziałac w przeciwnym razie potnę się mydłem w płynie.

Świstają spaliny z pod kolektora na przedniej głowicy. Flansza nie trzyma się na wszystkich szpilkach, dwie z nich zostały ukręcone a pozostałości tkwią w głowie. Jednak nie to jest zabawne jak fakt, ze żaden spec nie chce się podjąc ekstrakcji bez ściągania góry silnika
Mam nadzieję, że ekipie reanimujacej uda się coś zdziałac w przeciwnym razie potnę się mydłem w płynie.
Rzeźbienie w gównie i półśrodku są tu nie na miejscu. Zrób jak bóg przykazał 
Sprzedam nowe sprzęgła EXEDY do KL 2,5 w cenie 450zł
Oraz inne częsci mechaniczne blacharskie itp w bardzo atrakcyjnych cenach więcej szczegółów na priv.
Oraz inne częsci mechaniczne blacharskie itp w bardzo atrakcyjnych cenach więcej szczegółów na priv.