Witam
czy do mazdy 323f BJ 2.0TD z 2003r. można zamontować hak od innej marki? czy tylko do mazdy musi być do mazdy, bo troszkę drogie te haki. jak kupowałem dla taty do skody to zapłaciłem połowę tego co śpiewają do mazdy.
Hak holowniczy
Strona 1 z 1
hmm wiesz za taką cenę to chętnie kupię bo i na alledrogo takie są ale..
za przesyłkę trzeba dać 60 albo i więcej złoty wiec mi się to jż nie uśmiecha zbytnio. Do tych 60zł dorzucę 4dychy i mam montaż.
no chyba że znasz gdzieś kogoś kto za taką cenę prześle mi s przesyłką
za przesyłkę trzeba dać 60 albo i więcej złoty wiec mi się to jż nie uśmiecha zbytnio. Do tych 60zł dorzucę 4dychy i mam montaż.
no chyba że znasz gdzieś kogoś kto za taką cenę prześle mi s przesyłką
Kupiłem do swojej Madzi hak z polskiej firmy HAK-POL z przesyłką 390,– dałem kurierowi 400,– bo targał go na trzecie piętro
Najlepiej kupować dedykowany do konkretnego auta, wtedy nie ma problemu z montażem, zakładałem sam i wszystko pasiło. Hak ma wypinaną końcówkę i wygląda naprawdę solidnie. Znalazłem tańsze, ale były "cienkie" i nie chciałbym żeby dyszel cepki wjechał do kufra (a załadowana to blisko tona) albo po drodze cepka powiedziała
"skręcam w bok"
inwestycja jednorazowa i ja wolałem nie ryzykować jakąś tandetą 
Najlepiej kupować dedykowany do konkretnego auta, wtedy nie ma problemu z montażem, zakładałem sam i wszystko pasiło. Hak ma wypinaną końcówkę i wygląda naprawdę solidnie. Znalazłem tańsze, ale były "cienkie" i nie chciałbym żeby dyszel cepki wjechał do kufra (a załadowana to blisko tona) albo po drodze cepka powiedziała

-
miro62
flaber14 napisał(a):mm wiesz za taką cenę to chętnie kupię bo i na alledrogo takie są ale..
To kup używany oryginał i wyjdzie na to samo a może znajdziesz kolo siebie.
Strona 1 z 1