PS. co prawda pykam i pykałem w wersje PC, ale raczej się nie różnią, tym bardziej że używama pada od PS3
PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian
nie ma co ukrywać że AC III to najgorszy kaszan... IV wg mnie rzeczywiście bardzo wysoko trzyma poziom. Bardzo fajny klimat i działania. Oczywiście ustępuje II, która ponownie również uważam za chyba najlepszą część serii, ale tutaj chyba pojawiają się mimo wszystko różnice w rozgrywce, a także i może przede wszystkim właśnie uniwersum. Dla nas europejczyków, ciekawsze jest to co działo się na naszym kontynencie, aniżeli za oceanem. No przynajmniej ja mam takie odczucia, i to właśnie chyba w pewien sposób wpływa na odbiór poszczególnych części. Dla mnie najwazniejsze jest, aby nie zrobili z tej serii serialu...
PS. co prawda pykam i pykałem w wersje PC, ale raczej się nie różnią, tym bardziej że używama pada od PS3
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Hej.
Do domu zawitała PS3.
Kupiłem dokładnie ten produkt: http://www.saturn.pl/lodz-manufaktura/k ... ,id-914831
Czyli ps3 slim 500gb +GT6 + sports champions 2.
1x pad, 1xmove
Załamałem się grafiką w GT6... w porównaniu do forza 4 to wygląda kaszaniasto. Jak sprzed 6-8 lat !.
Zamówiłem już GTA V (wcześniej grałem na xboxie).
Długo się zastanawiałem co wybrać, czy xbox czy PS i ostatecznie padło na PS.
Gry to jedno, ale funkcje multimedialne też są dla mnie ważne.
Mój GameTAG: bajer01
Pozdrawiam
Do domu zawitała PS3.
Kupiłem dokładnie ten produkt: http://www.saturn.pl/lodz-manufaktura/k ... ,id-914831
Czyli ps3 slim 500gb +GT6 + sports champions 2.
1x pad, 1xmove
Załamałem się grafiką w GT6... w porównaniu do forza 4 to wygląda kaszaniasto. Jak sprzed 6-8 lat !.
Zamówiłem już GTA V (wcześniej grałem na xboxie).
Długo się zastanawiałem co wybrać, czy xbox czy PS i ostatecznie padło na PS.
Gry to jedno, ale funkcje multimedialne też są dla mnie ważne.
Mój GameTAG: bajer01
Pozdrawiam
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):Załamałem się grafiką w GT6...
GT nigdy pod względem grafiki nie było jakieś rewelacyjnie. Bo w zasadzie nie o to tam chodzi. Pod względem symulacyjnym jest świetne i to był zawsze główny cel tej gry.
PS3 jako sprzęt multimedialny... Niby się da, nawet z DLNA współpracuje. Problem w tym, że nie czyta MKV, a to już jest problem. Trzeba konwertować. Ja mimo, że mam PS3, to do multimediów poskładałem niskoporądożernego PC bo trudno mi było czymkolwiek zastąpić XBMC
Thats right! Do póki mocy wystarczało to za odtwarzacz multimedialny robiło poczciwe Nintendo Wii, później też złożyłem kompa pod XBMC, bo na PS3 w tym względzie liczyć nie można, mimo, że mocy nie brakuje...
Ja tam nigdy w życiu w PS3 nie użyłem żadnej innej funkcji oprócz włączania gry 
Youtube'a, Iple, Tvn Player'a itd mam w telewizorze
, a i tak bardzo sporadycznie z tego korzystam. Jednak chwale sobie, bo parę razy się przydało 
Youtube'a, Iple, Tvn Player'a itd mam w telewizorze

U mnie PS3 prócz gier odtwarza również wszelkiego rodziaju materiały na płytach – aktualnie nie mam w domu innego napędu, więc muza, filmy DVD i BR lecą przez konsolę dość często.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
U mnie konsola i PC są podpięte do jednego TV, więc PS3 tylko do grania 
Uncharted fajne – trzeba będzie dokupić do kolekcji. Z początku ten tytuł mnie nie porwał, ale im dalej tym lepiej.
Uncharted fajne – trzeba będzie dokupić do kolekcji. Z początku ten tytuł mnie nie porwał, ale im dalej tym lepiej.
Od wczoraj mam GTA V na PS3 i ponownie mam wrażenie, że na xbox360 wyglądało lepiej niż na PS3 !
Dodatkowo na PS3 często spadają klatki (i to dość znacznie – pewnie nawet poniżej 25).
Może mam konsole strzeloną, albo coś namieszałem w konfiguracji....
Jak macie u siebie skonfigurowane wyświetlanie w PS3 (chodzi o wygładzanie itd)
Dodatkowo na PS3 często spadają klatki (i to dość znacznie – pewnie nawet poniżej 25).
Może mam konsole strzeloną, albo coś namieszałem w konfiguracji....
Jak macie u siebie skonfigurowane wyświetlanie w PS3 (chodzi o wygładzanie itd)
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
hmm... to w sumie dziwne bo zanim miałem GTA V u siebie to grałem u kumpla właśnie na X-boxie. Na PS3 bardziej rzucam mi się w oczy aliasing, ale generalnie wydaje mi się że na konsoli sony gra wygląda lepiej – mam na myśli ładniejsze tekstury i naturalniejsze kolory. Masz płytkę czy kupiłeś przez PSN? Ponoć zwłaszcza wersja z cyfrowej dystrybucji cierpiała na spadki framerate'u i zawiechy w rysowaniu tła.
Co do ustawień obrazu – Poradnik jak ustawić pod blu-ray
http://www.pssite.com/poradniki-93-pora ... ion_3.html
Co do ustawień obrazu – Poradnik jak ustawić pod blu-ray
http://www.pssite.com/poradniki-93-pora ... ion_3.html
Pozdrawiam, Tomek
Ja nie ustawiałem nic
Żadnego ścięcia, ani nic takiego nie zanotowałem. Miałem pod ten sam TV podłączonego X'a też z GTA i mi również na PS3 podobało się bardziej. Różnica nie duża.

Mam płytkę i dociagniete nowe patche.
Dzisiaj pokombinuje po południu.
Dzisiaj pokombinuje po południu.
Kult – Park23
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):Dodatkowo na PS3 często spadają klatki (i to dość znacznie – pewnie nawet poniżej 25).![]()
Przecież na X360 jest to samo, grając u kumpla stwierdziłem że na razie pierniczę wersję konsolową kupować i jeszcze czekam na jakieś konkrety odnośnie wersji PC. W dodatku mnie bardzo kuły przycinki najbardziej widoczne podczas jazdy samochodem – płynnie, krótka ścinka, płynnie i tak w kółko.
Miałem pożyczonego Xboxa Slim 250gb i przeszedłem 60% GTA V. Wiekszych przycinek nie widziałem, generalnie grało się bardzo komfortowo. Na PS3, druga misja i już widzę bardzo denerwujace przycinki. Nawet sama jazda po miescie denerwuje.... No nic, poczytam jeszcze i może przywróce ustawienia fabryczne konsoli
Kult – Park23
Kult – Park23
Teraz na nowej konsoli (superslim 12G z dołożonym dyskiem) nie kojarzę żadnych przycinek – pogram dziś może to postaram się zwrócić na to uwagę. Na starej konsoli (slim 250gb) miałem jedną dużą przycinkę ... jak mi napęd BR padł w trakcie grania właśnie w GTA V 
Pozdrawiam, Tomek
Gralem duzo po duzo godzin i mialem jedna przycinke wlasnie taka jak bimbak zadnej innej.
wyslano z Nokia 3210
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Pożyczyłem od kumpla GTA V. Miałem tego nie robić, no ale skoro o wersji PC nadal żadnych konkretów to czemu nie
. Nie wiem, ja tam od zawsze grałem na PC i widzę, że płynność piątki kuleje. Może nie ma tragedii ale to widać IMO. Na szczęście na PS3 nie zanotowałem tych drażniących ścinek w trakcie jazdy autem, tylko tego by brakowało 

To ja chyba mało wymagający jestem 

Krzemol1994 napisał(a):skoro o wersji PC nadal żadnych konkretów
poczekaj jeszcze z miesiąc. Ubi przesunęli premierę Watch Dogs na czerwiec, a tyle to już Rockstar czekać nie będzie. Ja czuję w moczu że na prawdę niewiele dni dzieli nas od oficjalnego info o wersji PC.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04