Mazdy MX oraz RX z całej Polski – Wiosenny zlot w Warszawie?
pomyslimy pomyslimy zaraz dzwonie do dr pytac si ejak on to widzi
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
tatian napisał(a): Nie wspomnę jaką sensacją był udział RX-8 RONINA na wrześniowym zlocie w Warszawie w roku ubiegłym.
Dla mnie to zadna atrakcja była,a reklama Edbudu i koles nawet baka nie umie wywinąc tym autem

Globy napisał(a):ze dzieki Tobie udalo zorganizowac sie fajny zlot we wrzesniu ubieglego roku
no,dobrze ze musiałem wyjechać to przynajmniej nie usnałem na tym Nowym Rynku

A wracając do zlotu:
Teraz to Tatian pokazał klase

Tatian jeśli masz jaja to weź zrób ten zlot.Teraz chyba oczekujesz przeprosin wiec PRZEPRASZAM za tych którzy w tej dyskusji byli niepotrzebni i weź sie za organizacje.
Powiedziałeś
tatian napisał(a):Było zbyt dużo emocji a za mało rozsądku
zdaje mi sie ze w Twoim wieku Ty powinienes go mieć,mogłeś poprosić moda aby niepotrzebne posty były kasowane a nie wdawać sie w zbedna gadke.Organizując jakiekolwiek zloty trzeba w pewien sposób olewać pewne sprawy bo wszystkim nie dogodzisz i tu widać u Ciebie brak doświadczenia w organizacji spotkań.
Jeśli temat nie powróci do końca przyszlego tygodnia zostanie zamknięty a pomysł Devila przeniesiony do osobnego wątku.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Niestety acz z niechęcią ale muszę Ci odpowiedzieć bowiem takiego zbioru bzdur o mnie i o moim udziale w przygotowaniu zlotu mx,rx – w tym temacie jeszcze nikt nie napisał. Nie obrażaj mnie.
Jeżeli chciałeś poprzez ironię i prowokację spowodować zmianę mojego stanowiska to nie tędy droga. Przyjmij do wiadomości, ze nie jestem gówniażem obrażającym się na czyjeś inne zdanie. Wycofałem się bo zawsze szanuję to co robię i tych, dla których coś robię. Jeżeli większość nie chciała tego zlotu to go nie organizuję. Zorganizują go inni.
A co do szczegółów to zbyt mało wiesz aby wypowiadać się o moim dalszym udziale w przygotowaniu tego zlotu (mimo iż oficjalnie wycofałem się) albowiem na początku marca złozyłem propozycję koordynatorowi (na PW) zorganizowania zlotu w centrum Warszawy. Propozycja:
Miejsce : Plac przed Pałacem Kultury ( od strony Aleji Jerozolimskich )
Termin : 14 lub 21 lub 28 maj.
Udział mediów : TVP3, TVN Turbo, prasa moto.
Propozycja pozostała bez akceptacji więc dałem spokój. Co chcesz więcej?
A co do zlotu na Rynku Nowgo Miasta we wrześniu ub. r. – przykro mi, że tak się wynudziłeś. Rozumiem, że bez slalomu, 1/4 mili i grilla, zlot musiał być nudny. Zapomnij o nim szybko.
Jeżeli chciałeś poprzez ironię i prowokację spowodować zmianę mojego stanowiska to nie tędy droga. Przyjmij do wiadomości, ze nie jestem gówniażem obrażającym się na czyjeś inne zdanie. Wycofałem się bo zawsze szanuję to co robię i tych, dla których coś robię. Jeżeli większość nie chciała tego zlotu to go nie organizuję. Zorganizują go inni.
A co do szczegółów to zbyt mało wiesz aby wypowiadać się o moim dalszym udziale w przygotowaniu tego zlotu (mimo iż oficjalnie wycofałem się) albowiem na początku marca złozyłem propozycję koordynatorowi (na PW) zorganizowania zlotu w centrum Warszawy. Propozycja:
A co do zlotu na Rynku Nowgo Miasta we wrześniu ub. r. – przykro mi, że tak się wynudziłeś. Rozumiem, że bez slalomu, 1/4 mili i grilla, zlot musiał być nudny. Zapomnij o nim szybko.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
tatian napisał(a):na początku marca złozyłem propozycję koordynatorowi (na PW) zorganizowania zlotu w centrum Warszawy. Propozycja:
A czemu ja nic o tym nie wiem???

To by było dopiero wyjście do ludzi i może... ale to potem
Pozdrowionka
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
MarciniAnia napisał(a):tatian napisał(a):na początku marca złozyłem propozycję koordynatorowi (na PW) zorganizowania zlotu w centrum Warszawy. Propozycja:
A czemu ja nic o tym nie wiem???![]()
To by było dopiero wyjście do ludzi i może... ale to potem
Pozdrowionka
dobre pytanie, któremu koordynatorowi? kto podjął taką decyzję, że zostało to przemilczane(ta konkretna propozycja) i dowiadujemy sie o tym po fakcie?
pozdrawiam i oczekuje jako klubowicz konkretnych wyjaśnień.
Hawkins
tatian napisał(a):Propozycję dostał na PW Marcin.
Który Marcin??? Globy???
Marcin783
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
tatian napisał(a):albowiem na początku marca złozyłem propozycję koordynatorowi (na PW)
no jakoś ja tez nic o nim nie wiem.............
tatian napisał(a):Rozumiem, że bez slalomu, 1/4 mili i grilla, zlot musiał być nudny
no jeśli stanie przy RX8 uważasz za świetna zabawe.....to super!!!
tatian napisał(a):A tak prywatnie to co do tego wszystkiego ma mój wiek? Nie zachowuj się jak cham.
Nie miałem nic do Twojego wieku,a wrecz przeciwnie napisałem iż z powodu wieku powinienes mieć rozsądek i zorganizować ten zlot.
tatian napisał(a):Nie zachowuj się jak cham.
no i wez pod uwage jeszcze jedno Ublizyłeś mi,a ja Cie przepraszałem
Jerry napisał(a):wiec PRZEPRASZAM za tych którzy w tej dyskusji byli niepotrzebni i weź sie za organizacje.
Wiec mysle ze nie mamy o czym rozmawiać bo dla mnie najnormalniej w świecie obraziłeś sie a co do chetnych na ten zlot było ich bardzo wielu!!Jednym slowem SPIERNICZYŁEŚ całą akcje a była naprawde fajna bo sam mam zamiar zrobić zlot 323f
Gratuluje Tatian.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
ej no panowie wescie sie w garść i zrobcie ten spot, macie doświadczenie, auta fajne pokazmy je ludziom utrzyjmy nosa innym np. Hondom
przez pare glopich opini padł cały pomysł.
Ryszcie od nowa szkoda takiego spotkania (jak juz pisał kolega nikomu sie nieda naraz dogodzic) wiec robimy spot mx i rx

Ryszcie od nowa szkoda takiego spotkania (jak juz pisał kolega nikomu sie nieda naraz dogodzic) wiec robimy spot mx i rx
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
tatian napisał(a):Wycofałem się bo zawsze szanuję to co robię i tych, dla których coś robię. Jeżeli większość nie chciała tego zlotu to go nie organizuję.
Jaka wiekszosc?? Wiekszosc byla za, tylko kilka osob zauwazylo ze moze byc to niezgodne z idea klubu.
Bardzo mi i kilku innym ososba jest przykro, ze impreza nie dojdzie do skutku. Liczylismy na to spotkanie i szkoda ze sie z tej ideii wycofujesz, mimo ze poparcie dla tego pomyslu bylo bardzo duze.
Pozdrawiam
Less roof, more fun

Ups, to ja dostalem te wiadomosc od Ryszarda i zapomnialem o niej... Bardzo przepraszam, bo sprawa jest powazna, a czas goni w wypadku organizacji tego przedsiewziecia.
Rozmawialem tylko z Devilem a propos udzialu instytucji charytatywnej, ktory kontaktowal sie z p. Ewa Blaszczyk – oni sa chetni podczepic sie do juz organizowanej imprezy, pikniku albo naszego zlotu. Nie skupiajmy sie na nastrojach, podzialach oraz wrazeniach z wrzesnia, bo jednym sie podobalo i odpowiada im taki klimat "wystawowy", a innym nie bardzo.
Jeszcze raz przepraszam i deklaruje pomoc oraz chec do organizacji. Niedlugo opracujemy i przedstawimy szczegoly w nowym temacie.
Rozmawialem tylko z Devilem a propos udzialu instytucji charytatywnej, ktory kontaktowal sie z p. Ewa Blaszczyk – oni sa chetni podczepic sie do juz organizowanej imprezy, pikniku albo naszego zlotu. Nie skupiajmy sie na nastrojach, podzialach oraz wrazeniach z wrzesnia, bo jednym sie podobalo i odpowiada im taki klimat "wystawowy", a innym nie bardzo.
Jeszcze raz przepraszam i deklaruje pomoc oraz chec do organizacji. Niedlugo opracujemy i przedstawimy szczegoly w nowym temacie.