ja u siebie nawet nie wiem jak to wyglada ale bedzie trzeba zrobic predzej czy pozniej odkreci sie to bede wiedzial co jest:) drogie sa szczenki czy beben caly?
ja szczęki chyba kupiłem za jakieś 60 złotych nie wiem czy dobre, czy tanie czy drogie ale to i tak tylko tył. a bębny nowe jakieś chyba 200 zeta ale najpierw sprawdz czy to nie szczęki ;p u mnie bębny były całe, grube nie było sensu wymieniać
u mnie akurat też na starej jednej szczęce odkleiła się okłądzina i przy hamowaniu niemiłosiernie tarło.
tutaj masz bębny + szczęki za 209 zł. wyrób nie z górnej półki no ale Z5 też nie jest szatan ;p
tak sie dalej zastanawiam nad tymi felgami jak je bede odnawiał kiedys jak je tu pomalować... Myślałem nad białym albo żeby je odnowić na takie same jak sa teraz Ale tak sobie mysle i przeglądam neta jakby je pomalować na dwa kolory całe wnęki na biało a z przodu na czarno?
Tez chce robic polerke lam;) czym robiles ? Super efekt !
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
wodny papierek ścierny 2000 i 2500 + pasta K2 Tempo zwykła do polerki krążka niestety nie kupiłem polerskiego bo nie mieli nigdzie u mnie więc ściereczką i siła i troche czasu dwie lampy jakieś półtora godz żeby wyglądały jak nowe
Dopisano 18 lut 2014, 14:43:
no i polerka wiosna mysle juz bedzie a zima nie wróci
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Mysle ze polerka lakieru wystarczy, zeby byl jak nowy Hmm pomysl spoko ale pitolenia przy tym co nie miara, ale jak tak chcesz to maluj Nawet cale biale bede sie fajnie prezentowac z autem