Mechanika, Elektryka – Bronisze – Auto Jaksa
626 ditd jest moja druga mazda. Pierwsza (323f 1.5 '99) miala okazje raz byc u Jaksy. Bylo to co prawda lat temu... jakies cztery. Ale wizyta utkwila mi w pamieci poniewaz bylem przyjemnie zaskoczony. Otoz, zostawiajac samochod w serwisie poinformowalem m.in. o jakis niemilych dla ucha dzwiekach plynacych z tylu podczas hamowania. Po wyjezdzie z przykroscia stwierdzilem, ze usterka (jako jedyna) nie zostala usunieta. Zlozylem reklamacje i... nastepnego dnia, gdy stawilem sie na poprawke, gratisowo wszystko zostalo zrobione jak trzeba (bez wymiany czesci, jakas godzinka czyszczenia tego i owego).
Jesli kierunek "rozwoju" zostal utrzymany to mysle, ze to firma godna polecenia. Jedyna przyczyna dla ktorej u Jaksy nie bywam to silny emocjonalny zwiazek z mechanikiem, ktory robil mi jeszcze wiele, wiele lat temu citroena (mam nadzieje, ze to nie przeklenstwo wsrod mazdziarzy) – mam do niego 100 % zaufania. Ale... byc moze znowu ktoregos dnia stane u wrot firmy Jaksy.
Jesli kierunek "rozwoju" zostal utrzymany to mysle, ze to firma godna polecenia. Jedyna przyczyna dla ktorej u Jaksy nie bywam to silny emocjonalny zwiazek z mechanikiem, ktory robil mi jeszcze wiele, wiele lat temu citroena (mam nadzieje, ze to nie przeklenstwo wsrod mazdziarzy) – mam do niego 100 % zaufania. Ale... byc moze znowu ktoregos dnia stane u wrot firmy Jaksy.
...pewnie można jechać szybciej, ale mnie to koło turbiny lata...
- Od: 17 mar 2006, 15:38
- Auto: 323f, 626 ditd, 406hdi
Idę do nowej roboty na połczyńską za kilkanaście dni i jak by co będe miał blisko do Jaksy.Muszę wymienić rozrząd a cena którą zaproponował mi Jaksa jest naprawdę w porządku.Czytając opinie o nim podjąłem decyzję o tym ,że do innego mechanika juz nie zawitam.Także do zobaczenia za jakiś czas Panie Jarku.Najpierw muszę zarobić kase w nowej pracusi
i na pewno będzie miał pan klienta.Pozdro

- Od: 18 kwi 2004, 21:52
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD Wagon
No i kolejny raz muszę pochwalić Jarka i ekipę. Dwie godzinki i mam nowe amory z przodu i lewy przegub. Jak zwykle jestem zadowolony i wszystko gra. Jak zwykle pełen profesjonalizm, przystępna cena – to znak firmowy Auto Jaksa. Jeszcze tyko pierścienie i będzie igła...
- Od: 26 paź 2004, 10:14
- Auto: 626 2.0i 16V GE FS 1995r.
rrrradek napisał(a):Jeszcze tyko pierścienie i będzie igła...

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Spotkalem wczoraj goscia, ktory kupil poltora roku temu moja "efke". Pogadlismy i... okazlo sie, ze robi auto u Jaksy. Poniewaz nie zauwazylem na forum Jego wpisow pozwalam sobie uczynic to za Niego. Szczerze polecal firme, a zdanie Jego mozna uznac za wiarygodne, bo troszke chyba przy niej przez minionych kilkanascie miesiecy robil (co bynajmniej nie oznacza, ze sprzedalem mu kiszke – byly to przypadlosci wieku... dojrzalego). Zatem kolejny plusik dla Auto Jaksy".
...pewnie można jechać szybciej, ale mnie to koło turbiny lata...
- Od: 17 mar 2006, 15:38
- Auto: 323f, 626 ditd, 406hdi
Tradycyjnie jak wszyscy z wyjatkiem pana taksowkarza nightcomera ktory zaczynal ten watek
duzy pozytyw dla serwisu Auto Jaksa. Zrobili wszystko to co chcialem i jak zwykle prawie za darmo ...
a przy okazji poznalem bosów naszego forum
( uklony dla Jerry i Globyego )

..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
W sumie też dowale swoje kilka groszy, bo w kwestii serwisu Jaksy chyba jeszcze nic nie napisałem – poczytałem kiedyś na forum o tym zakładzie jakiś rok temu zadzwoniłem bo sądziłem że mój silnik chodzi jak kosiarka i jakoś beznadziejnie – od tego czasu wyłącznie z moją mazdą jeżdze do jaksy – mimo iż mam 220 km w jedną stronę – i co mogę stwierdzić WARTO!
Szybka i fachowa obsługa co najwazniejsze bez naciągania i owijania w bawełnę, hmmm może to padło .. może to tamto. Jeżeli coś było nie tak w ramach gwarancji zostało zrobione za FRIKO (proponowałem pokrycie kosztów 50/50 – ale jednak JAKSA w ramach gwary zrobił to z własnej kieszeni) przyznaję, żę takiej sytuacji w warsztacie samochodowym nigdy nie spotkałem. Nie będę jeszcze wymieniał co zostało mi dodatkowo sprawdzone, że mało zapłaciłem etc. etc. – tego cukrowania w tym temacie jest za dużo
Szybka i fachowa obsługa co najwazniejsze bez naciągania i owijania w bawełnę, hmmm może to padło .. może to tamto. Jeżeli coś było nie tak w ramach gwarancji zostało zrobione za FRIKO (proponowałem pokrycie kosztów 50/50 – ale jednak JAKSA w ramach gwary zrobił to z własnej kieszeni) przyznaję, żę takiej sytuacji w warsztacie samochodowym nigdy nie spotkałem. Nie będę jeszcze wymieniał co zostało mi dodatkowo sprawdzone, że mało zapłaciłem etc. etc. – tego cukrowania w tym temacie jest za dużo
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

My cars are able to eat my soul & money in seconds.

jesus napisał(a):tego cukrowania w tym temacie jest za dużo
ciezko nie cukrowac jak jest sie zadowolonym
w piatek 14 znow wpadlem do jareczka na umowiona wizyte , po mnostwie perypeti drogowych i kilku godzinnym spoznieniu niezawiodlem sie , ekipa czekala jak sie pozniej okazalo tylko za mna ( az wstyd bo chcieli szybciej wrocic do domow a prze ze mnie wysli z pracy o 16:00)dziekuje za cierpliwosc
i jak zawsze szybko ,sprawnie i skutecznie wykonane wszystkie zaplanowane i
wiec krotko mowiac dziekuje i pzdr.
- Od: 29 maja 2005, 23:38
- Auto: rozne
Dzis byłem u Jaksy na naprawe przekaźnika od kierunkowskazu. Okazalo sie ze trzeba bylo zlutowac dwie blaszki w srodku i migacz dziala
jak zawsze mila atmosfera i fachowa obsluga
dzieki rowniez za cenne porady 

Wczoraj byłem u dr Jaksy na "dużym przeglądzie". Wszystko szybko i sprawnie zrobione i posprawdzane, fachowa i konkretna diagnoza na następne kkm, jednym słowem super.
Pozdro dla dr i (szczególnie dla zagipsowanej części
) ekipy!!
Pozdro dla dr i (szczególnie dla zagipsowanej części
Odwiedziłem serwis Pana Jarka dwa razy. Zostawiłem sporo pieniędzy(jak się chciało japoński- to ceny też są japońskie), ale warto było się przejechać za każdym razem 600km. Po pierwsze: fachowość i brak owijania w bawełnę. SZybka diagnoza- równie szybka naprawa. Do tego miła obsługa. pozdrawiam Pana Jarka i chyba Pana Leszka- bo jak ostatnio byłem- to chyba był juz cały zespół.
- Od: 13 maja 2006, 11:23
- Auto: 626 GD F8 1.8 12V+LPG
To i ja musze pare groszy dorzucic. Zadowolony jestem bardzo i czuje, ze bede zadowolony jeszcze bardziej (bo pare rzeczy do zrobienia zostalo). Ale...
Wyobrazcie sobie kola. Na kolach zapieczone i przyrdzewiale sruby zabezpieczajace. Klucza... nie ma...
Zdjeli
Nadal nie wiem, jak to zrobili i ile wiazanek wtedy musialo poleciec, ale dzis mam sliczne nowe sruby i co najwazniejsze, klucz do nich
Nie chce innego serwisu
X.
Wyobrazcie sobie kola. Na kolach zapieczone i przyrdzewiale sruby zabezpieczajace. Klucza... nie ma...
Zdjeli
Nadal nie wiem, jak to zrobili i ile wiazanek wtedy musialo poleciec, ale dzis mam sliczne nowe sruby i co najwazniejsze, klucz do nich
Nie chce innego serwisu
X.
- Od: 7 maja 2006, 22:04
- Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI '99
Jak zwyklę mogę tylko podziękowac wszystkim
za wystawienie opinii , jest to dla mnie bardzo istotna sprawa. Marzenia sie spełniają ( jak widać ) Dziękuję 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dziś znowu odwiedziłem tylko na wymiane oleju z filtrem przy okazji na szczęście okazało się że nie trzeba wyjmować skrzyni z silnika uff
ale za 2 tygodnie cały przeglądzik i zobaczymy co nowego wyjdzie
Nie pojechałbym ze swoją Mazdą do innego serwisu i nie poleciłbym nikomu innego nawet ASO![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Nie pojechałbym ze swoją Mazdą do innego serwisu i nie poleciłbym nikomu innego nawet ASO
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jazzzy napisał(a):jak mozna wysnuwac takie opinie jesli zalozmy nie wiesz o istnieniu innych dobrych serwisow i ich nie przetestowales
dokładnie.
Ja dzisiaj ponownie odwiedziłem ekipę z Bronisz (troszkę przetrzebioną – gdzie ten Leszek rękę pchał
I jak zwykle – co miało być zrobione zostało zrobione. Samochodzik zadowolony (ja również – portfel nawet strasznie nie ucierpiał
Po co mam szukać innego zakładu skoro z tego jestem bardzo zadowolony?
Marcin ( Pycia ) –

Odebrałem dzisiaj od DR JAKSY(dzieki Jarek za poświecony czas) swoje autko po udanej operacji przeszczepu
Co tu duzo gadać.Wszystko zrobione jak trzeba
Rewelka.Rura przedmuchana
Autko śmiga niczym nówka sztuka. Jarek dzięki Tobie i Mechanikom za dobrą robote

m63hd MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE
www.weteran.warszawa.pl
www.weteran.warszawa.pl
- Od: 2 sty 2006, 17:09
Dzisiaj po raz kolejny odwiedziłem Jarka.
A w zasadzie to odebrałem samochód zostawiony w środę.
Wszystko pięknie hula, i ta "drutowana" atrapa
też się trzyma.
Dzięki wielkie.
P.S. Auto zauważalnie lepiej ciągnie – czyżby poprzednio był źle ustawiony rozrząd??
A w zasadzie to odebrałem samochód zostawiony w środę.
Wszystko pięknie hula, i ta "drutowana" atrapa
Dzięki wielkie.
P.S. Auto zauważalnie lepiej ciągnie – czyżby poprzednio był źle ustawiony rozrząd??