_Astina_Shades_5-door_hatchback_02.jpg)
Może to i rzeźba w g*wnie, ale szukam inspiracji dla tej felgi. W ostateczności ją sprzedam i znajdę coś atrakcyjniejszego
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może to i rzeźba w g*wnie, ale szukam inspiracji dla tej felgi. W ostateczności ją sprzedam i znajdę coś atrakcyjniejszego
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
CreaLive napisał(a):Może to i rzeźba w g*wnie, ale szukam inspiracji dla tej felgi.
kamilq777 napisał(a):Ja pytałem o regeneracje w tej firmie http://www.regeneracja-reflektorow.pl/index.php to mi powiedzieli 50zł od sztuki więc cena bardzo dobra. Nie wysyłałem bo póki co halogeny pomalowane są chromem w sprayu, efekt nie najgorszy choć na pewno nie świecą jak nowe, ale wystarczy.
Blacha88 napisał(a):Hej kolego co do żarówek w halogenach w zwykłej bj po lifcie sa H3 przynajmniej umnie
xKaczor napisał(a):Witam, mama posiada Mazdę 323F BJ z 2001r i brakuje mi tam podświetlenia na nogi, dlatego przeszukałem allegro i znalazłem paski led. Czy ktoś mi powie gdzie mogę się wpiąć z czterema tymi paskami? Chciałbym oświetlić nogi kierowcy, pasażera i pasażerów z tyłuCzy musiałbym pociągnąć kable od oświetlenia u góry czy można to zrobić z innego miejsca? Dzięki i pozdrawiam!
W razie jeszcze jakichś pytań proszę pytajcie
[/quote]xKaczor napisał(a):Dzięki za infoPonawiam pytanie, ktoś odpowie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje