Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Magician napisał(a): Alkhohol to zło!
No nie Gadaj... poważnie

-
miro62
Magician napisał(a):Przeliczyłem kasę i z wyliczeń wychodzi, że te kilka Tyskich to wyszły jedynie 2 sztuki.
Znana i lubiana metoda na liczenie kasy
Raz mnie zawiodła – wróciłem nawalony jak prosię taksówką do domu, następnego dnia zabrałem się za liczenie kasy, żeby sprawdzić, ile wypiłem i tu zonk – miałem w portfelu więcej kasy, niż kiedy wychodziłem z domu (i nie pobrałem jej z bankomatu, bo nie miałem ze sobą karty). Wolałem się nie zastanawiać jak do tego cudownego rozmnożenia doszło

Wczoraj kulturalnie, wypiłem sobie dwa browarki i dwie szklaneczki rudej na myszach – po raz pierwszy po urodzinach zabrałem się za whisky i z przerażeniem stwierdziłem, że kolejny rok na karku spowodował, że już nawet ciepła, bez lodu czy dodatku wody mi smakuje
Hmm... a myślałem, że stout owsiany to jednak dosyć "łatwy" styl 
Jest w ofercie Pinty conajmniej kilka bardziej "specyficznych" piw.
To spróbuj mając okazję coś z tego: Atak Chmielu / Imperium Kontratakuje / Czarna Dziura / Ognie Szczęścia / Stare ale Jare / Angielskie Śniadanie – one powinny wywołać dużo mniejszy szok, niż pozostałe piwa z oferty Pinty.
Jest w ofercie Pinty conajmniej kilka bardziej "specyficznych" piw.
To spróbuj mając okazję coś z tego: Atak Chmielu / Imperium Kontratakuje / Czarna Dziura / Ognie Szczęścia / Stare ale Jare / Angielskie Śniadanie – one powinny wywołać dużo mniejszy szok, niż pozostałe piwa z oferty Pinty.
Piłem odsiecz, piłem jeszcze coś pinty ale nie pamiętam, niesamowicie gorzkie, piłem też jakieś Ale też już nie pamiętam, pszeniczne z okocimia, american Ipa, razem wyszło tego z 8 sztuk,
Stała pod ścianą prężąc kakao
Magician napisał(a):diable

jak masz zamiar zrobić je w jeden wieczór to polecam kolejność Ognie --> Stare --> Atak
Ogólnie Atak na koniec zostaw, bo taka ilość goryczki i tak spowoduje, że później za wiele możesz nie poczuć w innych.
A najlepiej rozciągnąć konsumpcję w czasie – wtedy będzie mniej ciągnąć po kieszeni