Mazda 323f BA KL '94 wściekła
Oby to nie była tylko zagrywka propagandowa z racji jego obecności na forum – oddam mu całą kasę, on napisze jak to super wyszło, wybaczy mu, a dalej będzie robił swoje. Mimo wszystko fakt, że nie jest to odosobniony przypadek (każdemu się może zdarzyć, wiadomo) każe zachować tu ostrożność. Trzymam kciuki za pozytywny koniec sprawy 

grzesiek dom buduje na mazurach to chyba ma siana , bo z tego co mi wiadomo to na budowe domu nie wydaje sie 50 – 100tys tylko pod 300tys . I tak jest gosciu umoczony na tym forum. Kase powininien oddac i to z nawiazka
-
Pyton162
Jak narazie tez sluze pomoca
Do Mariusa mam niedaleko
Do Mariusa mam niedaleko
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
Zestaw naprawczy gotowy:

Pasek rozrządu – Sun Made in Japan
Rolka napinająca – NTN
6x świece Denso K16TT
No i najważniejsze – nowa śruba rolki napinającej
Zwymiarowałem starą i pojechałem do speca który dorobił. Nowa jest dłuższa od tej która była o kilka zwoi gwintu. Po przymierzeniu do bloku zostanie w razie potrzeby zeszlifowana ile trzeba. Po szybkiej przymiarce stwierdzam że powinno być

Pasek rozrządu – Sun Made in Japan
Rolka napinająca – NTN
6x świece Denso K16TT
No i najważniejsze – nowa śruba rolki napinającej

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Profi robota ta śruba rolki
ta na pewno będzie dobrze trzymać
powodzenia i pochwalcie się jakie efekty po montażu, bo już widzę koniec prac 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Super, myśle że sruba da rade. a co do konca to jeszcze nie tak blisko. Jak motor odpali i bedzie pracowac to podcisnienia trzeba dograc, nie wiem czy niektóre wezyki nie beda do wymiany, pozniej troche kosmetyki z kablami, masa i jesli komp nie wymruga wadliwych urzadzen moze uda sie podpiac ecumastera.
Pyton162 napisał(a):ja tam widzę juz duże światełko w tunelu. Widac ze auto jest u odpowiedniej osoby.
mowilem nowa srubeczke...
zakladajcie i oby tylko kosmetyka
powodzenia
X E D O S 6
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
Dziękujemy za doping 

Pyton162 napisał(a):Widac ze auto jest u odpowiedniej osoby.

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Nooo, od wczoraj zaobserwowałem temat, co prawda nie przeczytałem wszystkiego, ale problemów na prawdę się narobiła nieziemska ilość. Ja swoją efkę co prawda Z5
rozebrałem prawie całą, łącznie z wyjęciem i remontem silnika, caluśkich hamulców itp itd, więc takie dziubanie na prawdę zajmuje dużo czasu, ALE wiem że auto odwdzięcza się za to przemiłą jazdą i wielką radością
Także również i ja dopinguję odbudowę (bo sam trafiłem na słaby mechanicznie egzemplarz) i jeśli zajdzie potrzeba to także i ja mogę pomóc (chociaż już tyle osób chyba pomaga że jestem zbędny xD ).
Powodzenia
Także również i ja dopinguję odbudowę (bo sam trafiłem na słaby mechanicznie egzemplarz) i jeśli zajdzie potrzeba to także i ja mogę pomóc (chociaż już tyle osób chyba pomaga że jestem zbędny xD ).
Powodzenia
chyba jeb*a Ci uszczelka pod gofrem... pa jak się dymi...
Mariusz żebyś się za bardzo nie przywiązał do tego auta teraz bo nie będziesz chciał oddać 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
W końcu o własnych siłach