Mazda MX-3 PRECIDIA EC 'KL-DE' '94 GRATY NA SPRZEDAŻ
Popatrzymy wtedy co tam masz :d i
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Bounty Gdzie mnie ustrzeliłeś?
Lampy tylne robią robotę w nocy
W ostre słońce jednak nadal przebija ten srebrny, więc jest plan je rozkleić i jeszcze od środka "wykończenie chrom" maznąć na czarno
Ogólnie z wyglądu to jeszcze zostało mi założyć dokładki na progi i odświeżyć koła na lato
I na próbę mam już ugadane przednie czarne soczewki, zawsze chciałem mieć je z xenonem w poprzedniej MX tylko nie mam pewności czy będzie to się tak dobrze komponować jak oryginalne lampy w czerwonym nadwoziu. Wydech wygląda jak wygląda, ale dźwięk od 4k rpm
, nie ukrywam że pewnie razem z kl'em wpadnie jakiś z nierdzewki z silencerem bo planuję pełen przelot 2.25 cala i na tym może nie dać się jeździć
Autko w sumie nie jest robione dokładnie na jakiś styl, tylko taki ulep ciekawych modów które mi się spodobały
Dzięki za wszystkie opinie, nie myślałem że tak się Wam spodoba
Na zloty chętnie wpadnę, ale kilometraż spory... Do Czaplinka raczej na pewno zawitam, a co dalej będę myślał później
Lampy tylne robią robotę w nocy

Autko w sumie nie jest robione dokładnie na jakiś styl, tylko taki ulep ciekawych modów które mi się spodobały
Na zloty chętnie wpadnę, ale kilometraż spory... Do Czaplinka raczej na pewno zawitam, a co dalej będę myślał później
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
Nigdzie
nic takiego nie pisalem 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
No cos mi tu nie gralo wlasnie:D
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka
Tez mam zamiar a jak wyjdzie to zobaczymy ;d
Od jakiegoś czasu śledzę Twój projekt
Świetne autko i kozackie mody
Trzymam kciuki za jak najszybszy zakup KL'a! 
Moja Mazda: viewtopic.php?f=312&t=161141 :)
Faktycznie Cię nie zauważyłem
Na tej kostce tam to rozpórką dolna z przodu gdzieś przycierałem :/ Patrze na inne mazdy
Nawet widziałem taką ładną blondynkę w czerwonej mx-3 z pasami przez środek auta
ale nie wiedziała o co chodzi jak jej mrugałem 
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
no tam na tej kostce to rzeczywiście można nieźle przycierać . Ciekawe co to za blondyna
Ogólnie to przydałoby sie wymyślec jakieś ulotki zachęcające do odwiedzania forum i spotykania sie na zlotach w CW bo u nas trochę tych mazd jest, a jakoś słabo wychodzą te spotkania 
No spotkania trzeba trochę rozruszać
Trochę mediów
pogada się pogorszyła ale coś się nagrało. Oglądać w HD.
http://www.youtube.com/watch?v=HQivhTnLAR0
http://www.youtube.com/watch?v=cvhj6U_EjCU
Więcej się wysyła
Trochę mediów
http://www.youtube.com/watch?v=HQivhTnLAR0
http://www.youtube.com/watch?v=cvhj6U_EjCU
Więcej się wysyła
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Ale gada
Zdrowy masz ten silniczek 

Moja Mazda: viewtopic.php?f=312&t=161141 :)
Silnik jako blok to całkiem zdrowy jest bo kompresja wysoka
ale coś w osprzęcie psuję, bo żeby ładnie się wkręcała nie mogę wciskać gazu do końca.
Jeszcze jeden
http://www.youtube.com/watch?v=6xlBH4mbLkM
Jeszcze jeden
http://www.youtube.com/watch?v=6xlBH4mbLkM
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
No dźwięk super 

Dawidoski napisał(a):właśnie coś wolno się wkręca
Na filmikach ciągle max pół gazu, bo inaczej się przydusza i nie wkręca do końca
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB