Kalendarz zlotowy Klubu MazdaSpeed 2014
Do Czaplinka rowniez sie wybieram a i o Rykach tez mysle calkiem powaznie:–) .Jak do tego czasu nic powaznego nie pokrzyzuje mi planow to sie pojawie 
Nightfallówna
na pewno będę w Czaplinku a następnie się zobaczy 
Dopisano 6 lut 2014, 17:11:
Generalnie jak by coś się miało szykować na pomorzu to może moto-park w Koszalinie dużo osób chwali ten obiekt a lokalizacja też nie jest najgorsza. Sam jeszcze tam nie bylem ale nie długo postaram sie obadać jak to tam wygląda
W razie czego szczegóły są tu http://www.moto-park.pl/
Dopisano 6 lut 2014, 17:11:
Generalnie jak by coś się miało szykować na pomorzu to może moto-park w Koszalinie dużo osób chwali ten obiekt a lokalizacja też nie jest najgorsza. Sam jeszcze tam nie bylem ale nie długo postaram sie obadać jak to tam wygląda
W razie czego szczegóły są tu http://www.moto-park.pl/
- Od: 9 gru 2013, 18:39
- Auto: MAZDA 6 2.0 TDI 136 KM 2004R
Już była mowa o Szydłowcu w tym wątku.... Na dniach się wyjaśni gdzie i kiedy będzie Track Day 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Co do imprez regionalnych
Koniec czerwca to nie powiedziane że to będzie 28-29.06.2014
Zastanawiam się bo i kilka osób podpowiadało mi że lepiej będzie chyba 19-20-21-22.06.2014 lub
20-21-22.06.2014
jarek.ZE napisał(a):Planowane imprezy regionalne:
Mazowieckie, Cebula – Zegrze, koniec czerwca
Koniec czerwca to nie powiedziane że to będzie 28-29.06.2014
Zastanawiam się bo i kilka osób podpowiadało mi że lepiej będzie chyba 19-20-21-22.06.2014 lub
20-21-22.06.2014
-
Szalotka
Moim zdaniem cebulowa opcja jest dużo lepsza
Nie jesteśmy skazani na jeden nocleg co np. dla grup dojeżdżających z dalszych regionów Polski ma chyba spore znaczenie? 

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):Moim zdaniem cebulowa opcja jest dużo lepsza
Jeśli będzie można już w piątek po pracy jechać, co by wieczorna "integracja" się rozpoczęła
-
miro62
Na wątek dotyczący Zegrza trzeba jeszcze poczekać. Wszystko w swoim czasie ale zadziwia mnie fakt że już dostaje informacje o chęci przybycia
Coś mi się wydaje że w tym roku to będzie
Zegrze IV edycja – wydanie specjalne
Coś mi się wydaje że w tym roku to będzie
Zegrze IV edycja – wydanie specjalne
-
Szalotka
Cebula napisał(a):Na wątek dotyczący Zegrza trzeba jeszcze poczekać.

nie ma się co dziwić ,przecież to impreza przygotowana od początku do samego końca mega profesjonalnie.Cebula napisał(a):zadziwia mnie fakt że już dostaje informacje o chęci przybycia
-
Pawciu
Jak pisałem temat jeszcze uśpiony ale jak widać zasłony zegrzyńskiego auta juz się po woli odsłaniają więc jak będziemy chcieli gdzieś podskoczyć to nie trzeba się martwić

-
Szalotka
Witam. Ja mam takie pytanie, czy mógłbym sie dowiedzieć jaki jest dokładny adres tego zlotu w Czaplinku
bo ja pierwszy raz będę i, i nie chciał bym błądzić tylko prosto dojechać do celu, czekam na odpowiedzi, Dzieki 
-
olek6587
olek6587 napisał(a):Witam. Ja mam takie pytanie, czy mógłbym sie dowiedzieć jaki jest dokładny adres tego zlotu w Czaplinku bo ja pierwszy raz będę i, i nie chciał bym błądzić tylko prosto dojechać do celu, czekam na odpowiedzi, Dzieki
będzie wątek informacyjny o zlocie to się dowiesz.
-
Fasola
jarek.ZE napisał(a):Podlaskie, cbr, gadula – OES zimowy, jak spadnie śnieg
To może OES bez śniegu??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):bez śniegu??
To jest profanacja! To jest policzek w twarz dla całego podlasia!

Znamy już datę i miejsce drugiej rundy pucharu MazdaSpeed
Track day odbędzie się 28 czarwca na Torze Rakietowa we Wrocławiu. Limit to 30 aut jeżdżących po torze.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04