Znając zamiłowanie azjatów do świecących gadżetów w mazdach ( podswietlenia wszystkiego, od podwozia do znaczka na klapie) obstawialbym jakieś stronki z akcesoriami np z tajlandii.
Witam nie wiem gdzie zamiescic ten wątek wiec wybrałem tutaj z Góry przepraszam . A teraz moje pytanie czy [jaki?] zderzak z Mazdy 3 mps z roku 2006 przypasuje do zwykłej mazdy 3 z 2004 ?
mi np nie pasował zderzak tylny z pakietu Aero mimo że oryginał mazdy trzeba było dorobić małe uchwyty ponieważ jest o pare cm dłuższy od serii nie wiem jak w mps wygląda sprawa
Witam, chciałbym coś zmienić w mojej 3 BK, więc wpadłem na kilka pomysłów. Co sądzicie o czarnym dachu w srebrnej trójce? Widziałem jakieś 2 mies temu w komisie taką samą jak moja, tyle że miała czarny dach i do tego spoiler którego również nie posiadam i powiem że wyglądało to bardzo interesująco, jakąś wtedy miała inną linię przez ten czarny dach no i chyba też ten spoiler dużo poprawiał. Co sądzicie o takim zabiegu, czy może lakier ewentualnie zastąpić carbonem?
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Nie bronię ich, ale ledy rok to faktycznie "trochę" za krótko Ciekawi mnie tylko czy po podłączeniu nie będzie komputer wariował ( jak w passacie po zamontowaniu postojówek ledowych niby tych specjalnych )
Tomek pamiętasz moją AJ zdemontowałem ori obrysy i zamontowałem te ze speedline , najpierw padła lewa strona 3 szt. póżniej prawa 4 szt. wróciłem do serii ale zrobiłem smooked te wadliwe jeszcze mam
Panowie, 400 zł za spoiler tylny do Mazdy BK to wysoka cena? Pomijam koszty malowania, ale w końcu udało mi się dorwać spoiler, ale gość nie targuje się.