Przekaźnik świateł przeciwmgielnych przednich
Strona 1 z 1
Witam wie ktoś gdzie znajdę przekaźnik przednich przeciwmgielnych bo nie dochodzi zasilanie do świateł bezpiecznik dobry sprawdzony. Lampka na liczniku się zapala po włączeniu włącznika co możne być przyczyną
Ostatnio edytowano 23 sty 2014, 22:19 przez Yard, łącznie edytowano 1 raz
Powód: temat
Powód: temat
Panowie a macie może jakiś schemat kabli bo przekaźnik słychać a nie dochodzi zasilanie do halogenów przeciwmgielnych przednich a nie chciał bym niepotrzebnie rozbierać samochodu. Bezpiecznik jest dobry kontrolka na liczniku się zapala przekaźnik słychać
?
Kolego ktora lampe w jakim miejscu jest ta zlaczka?
Niestety sprawdziłem te kostki poczyściłem ale to nie pomogło. Koledzy a czy mogę pociągnąć plus od bezpiecznika do lamp?? bo na bezpieczniku pokazuje się prąd po włączeniu przeciwmgielnych?? Czy to nie będzie miało na nic wpływu??
Witam
A ja mam taki problem. Nie świecą się przednie światła przeciwmgielne w Premacy. Sprawdziłem bezpiecznik, przekaźnik i żarówki – sprawne. Gdy odłączyłem żarówki i zmierzyłem napięcie było 12V. Co może być przyczyną, że światła się nie świecą?
Usterka rozwiązana – zaśniedziałe złączki przy lampach, po włączeniu świateł napięcie przysiadało do 6V
A ja mam taki problem. Nie świecą się przednie światła przeciwmgielne w Premacy. Sprawdziłem bezpiecznik, przekaźnik i żarówki – sprawne. Gdy odłączyłem żarówki i zmierzyłem napięcie było 12V. Co może być przyczyną, że światła się nie świecą?
Usterka rozwiązana – zaśniedziałe złączki przy lampach, po włączeniu świateł napięcie przysiadało do 6V
- Od: 26 mar 2014, 13:05
- Auto: Premacy 1.8, 114KM, 2000r. LPG
Strona 1 z 1