Mazda MX3 EC K8 1993r. USA Mocne Car Audio
Powiem tak dokładek nie było jak kupiłem auto miałem z poprzedniej czarnej mazdy i je założyłem i progi wysmarowałem towotem tam gdzie szła dokładka ale stwierdziłem że czarne lipnie wygladaja i mimo to gromadzi sie brud moze założe jak pomaluje pod kolor sie zobaczy :–) a w ogóle w wersjach amerekanskich byly te dokładki ? A co do tempomatu to jak sie go włącza żeby działał coś tam probówałem ale nic z tego nie wychodziło :–(
Nie trąb po..bie bo jadę na glebie :D
- Od: 28 sty 2013, 17:27
- Auto: Mazda Mx3 1.8 v6 24v K8 USA
Trzeba coś ruszyć w temacie mojej mazdy niestety zamiast postępy szły do przodu to niestety same straty
Więc tak pożyczyłem w sobotę auto koledze żeby sobie pojechał do domu i uległ wgnieceniu błotnik [jaki?] wgniecenie w głąb jakieś 3-4 cm
wstawię fotki zobaczycie i doradzicie czy da się to jakoś na szybko wyciągnąć czy co bo już sam nie wiem
Z góry przepraszam za stan samochodu ale pogoda jest jaka jest 
Też tak myślałem ale nie wiem czy będzie odpowiednie dojście i czy się tak da, czy nie będzie to wracać znowu do tego samego miejsca co teraz jest bo to od samego rantu jest zagięte :/
spróbować nie zaszkodzi.
rozbierz i zobacz nie masz nic do stracenia
ja myślę, że nie zniwelujesz tego do zera ale
napewno będzie mniej widoczne niz jest teraz.
rozbierz i zobacz nie masz nic do stracenia
ja myślę, że nie zniwelujesz tego do zera ale
napewno będzie mniej widoczne niz jest teraz.
Bóg stworzył nogi po to, żebyśmy mogli dojść tam, gdzie nie wjedziemy na glebie.
- Od: 27 lip 2013, 12:47
- Auto: Moja Madzia
Dobry blacharz od srodka to wyklepie bez sladu. Gorzej jedynie moze byc z rantem i jesli nie ma dojscia od srodka.
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Szkoda mi go było bo miał 6 km do domu a tak wiało sniegiem ze masakra to dałem teraz załuje a najgorsze ze nawet nic nie powiedział tylko na drugi dzien odstawił auto oddał kluczyki i tyle ale mniejsza z tym trzeba jakos w miare to naprawic .
Przy rancie możesz mieć trochę problem, chociaż masz dość małe wgniecenie. Walczyłem kiedyś z dużo większym w tym miejscu i od środka nie szło zrobić bo jednak dostęp nie wystarczający był, ale Tobie powinno się udać bo nie wygląda to źle 

-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
zderzak jak zderzak , ale widac ze blotnik tez dostal strzala. Cos nie ma lekko ta mazda
-
Pyton162
Już tydzień jestem po za domem bo nie dało się dojechać tyle śniegu i zasp więc musiałem jakoś dojechać no i stało się niech przyjdzie ciepło to Mazda będzie u lakiernika i będzie laleczka
A na zimę nie będzie jeżdżona bo w moich stronach w zimie nie ma lekko więc szkoda samochodu ale jak będzie po malowaniu kupię drugi na zimę a ona będzie stać w garażu