Mazda 6 GY 2.0 Diesel 2006 (otomoto C31384184) Iwonicz, 20 900

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez karolk » 26 sty 2014, 12:00

Panowie, chciałbym zakupić Mazdę 6 i od jakiegoś czasu robię małe rozeznanie. Znalazłem takie oto ogłoszenie i jako osoba niezbyt doświadczona w zakupie oraz ocenie samochodów zwracam się z prośbą o pomoc do klubowiczów. Widziałem ten samochód "na żywo". Wizualnie, jak na moje mało wprawne oko nie było żadnych uwag. Poza tym, że prawa część przedniego zderzaka była delikatnie obtarta. Tak jakby ktoś nie zmieścił się wyjeżdżając z garażu, parkingu itp i lekko przejechał po ścianie ewentualnie innym samochodzie. Poza tym samochód sam w sobie bardzo mi się spodobał (nie chodzi tylko o wygląd i wyposażenie, po prostu jestem przekonany co do Mazdy 6) Teraz proszę Was o jakieś opinie na temat tego samochodu, co widzicie już w tym ogłoszeniu, na co zwrócić jeszcze uwagę itp... Cenę podałem taką jaka wisi w komisie.

http://otomoto.pl/mazda-6-wersja-fuuuuu ... 84184.html

Obrazek
Ostatnio edytowano 28 sty 2014, 19:27 przez Speed, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawa tematu
Początkujący

Od: 11 sty 2013, 16:10

Postprzez matthies » 26 sty 2014, 12:27

KARTA WOLNE RECE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co to znaczy ?

okazja jakich wiele na rynku.
Skąd auto sprowadzone do polski?
Dlaczego taka okazyjna cena przy takim przebiegu?
Dlaczego brak zdjęć silnika?
Poproś o VIN, żeby sprawdzić czy jest historia serwisowa (Marianek)

Pamiętaj, że u nas w kraju do każdego handlarza musisz podchodzić z góry ze świadomością, że próbuje cię oszukać.

Ze zdjęć i opisu kompletnie nic nie wynika, ale za wczasu, polecam poczytać sobie o bolączkach GY w dziale modelowym, tak żebyś wiedział na co jeszcze zwracać uwagę viewforum.php?f=60
Obrazek
Moderator GJ
Moderator

Od: 10 cze 2012, 18:04
Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04

Postprzez senz » 27 sty 2014, 12:46

Tylko mi się wydaje, czy tylna klapa ma inny odcień od reszty? Zwróciłeś uwagę na przetartą kierownicę? Przy przebiegu 200 tysięcy to chyba trochę dziwne, przynajmniej moim zdaniem.
Początkujący

Od: 2 kwi 2013, 23:31
Auto: M6 GY 06' RF7J 143 KM