Capazo napisał(a):Trzeba bylo do BG to zaaplikowac, pies z buda by sie schowal![]()
no fakt, tam to juz zapewne trza był magii
a jesli chodzi o kwiecien to sie nie napalam bo znajac zycie znowu cos bedzie nie teges
www.mazdaspeed.pl
Capazo napisał(a):Trzeba bylo do BG to zaaplikowac, pies z buda by sie schowal![]()
XED napisał(a):Tak mówisz jakbyś to robił karpaczjo
Fasola napisał(a):Nie wiem czy wy mówicie cały czas o hydraulicznym napinaczu paska rozrządu(bo nie doczytałem)
XED napisał(a):Ptaszek nie wiesz o czym mówisz![]()
Z drugiej strony jest cylinder i troszkę by się tłok przytarł jakby tam nakrętkę dać
Kaszel91 napisał(a):Możesz napisać do Piotr89, może podpowie jak on to rzeźbił bo ostatnio u Freezonq`a w Xedosie była obrobiona śruba od rolki, przez co latała ona luźno. Jakoś to chłopaki ogarnęli skoro auto jeździ i pierwszą trasę zrobiło pod niemiecko-holenderską granicę. Z lublina
MariuS napisał(a):Nie, nie – o rolce napinacza paska rozrządu – tej nad napinaczem
misiak89-89 napisał(a):Z tego miejsca chciałbym podziękować za wsparcie dzisiejszej ekipy wlkp oraz mojego PR'a. Senkju ewry łan;–)
Pyton162 napisał(a):Łukasz pojeździł cale lato i po zakończeniu sezonu z tego co mi wiadomo dal auto jesienią Grześkowi nik na forum grzegorzjubymx6 do zrobienia portingu głowicy . Przed zlotem w Czaplinku byly zakupione nowki opony , nowe heble . To jaki teraz jest stan tego auta wola o pomste do nieba. Nie dość że kasa nie mala wydana na cos co moze nawet nie zostalo zrobione to jeszcze trzeba wymieniac teraz czesci ktore sie zuzyly od prawie rocznego stania auta pod chmurką. Duzo by bylo pisac co jest z tym autem , ale jedno jest pewne Łukasz niestety został oszukany przez grzegorzjubymx6
Zawód:Tech. budowlany,Wykończenia wnętrz, Stolarz , Szukam roboty...
Bartg napisał(a):Dzias trzeba chyba zrobić jakiś temat i powklejać tam wszystkie te opinie o nim, żeby jak najmniej ludzi się w przyszłości nacięło na jego "usługi"
Zawód:Tech. budowlany,Wykończenia wnętrz, Stolarz , Szukam roboty...
Murarz tynkarz akrobata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości