Tutaj się witamy
Witam. Jestem tu nowy i liczę na wyrozumiałość w przypadku pytań. Posiadam M3 BK w sedanie z silnikiem 1,6 w automacie. Póki co Mazda sprawuje się bardzo dobrze. Pozdrawiam. Robert
-
roberto_san
Witam Forumowiczów.
Od pewnego czasu jestem posiadaczem Mazdy 6 .
Od pewnego czasu jestem posiadaczem Mazdy 6 .
- Od: 19 sty 2014, 14:19
- Auto: Mazda 6 2004r 2.0d 136km
Witka Wszystkim
!
Od około 3 tygodni w końcu mamy Magdalenke ( Premacy _),wczesniej było parę skośnych
....najwieksza primera,najmnieszy civic żelazko.
Coż madzia sie spodobała i jest i jak na razie cieszy.Choć parę rzeczy jest do zrobienia...ale to norma i o tym potem i nie tu. Pozdro

Od około 3 tygodni w końcu mamy Magdalenke ( Premacy _),wczesniej było parę skośnych

Coż madzia sie spodobała i jest i jak na razie cieszy.Choć parę rzeczy jest do zrobienia...ale to norma i o tym potem i nie tu. Pozdro
-
Pietia
witam serdecznie wszystkich.Mam pytanko w sprawie mazdy 6 .Chce zakupic to autko tylko nie mam pojecia czy disel czy benzyna bardzo chcialbym poznac wasza opinie Auto jest przepiekne tylko co kupic
-
tomala77
Witam wszystkich.
Zarejestrowałem się na tym forum gdyż szukam samochodu dla rodziców i wybór padł na Mazde 6 GH bądź Mitsubishi Outlandera w związku z czym chciałbym się dowiedzieć możliwie jak najwięcej na temat tego samochodu. Mam nadzieję, że z pomocą tego forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy na temat tego samochodu
Pozdrawiam,
Maciek
Zarejestrowałem się na tym forum gdyż szukam samochodu dla rodziców i wybór padł na Mazde 6 GH bądź Mitsubishi Outlandera w związku z czym chciałbym się dowiedzieć możliwie jak najwięcej na temat tego samochodu. Mam nadzieję, że z pomocą tego forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy na temat tego samochodu
Pozdrawiam,
Maciek
- Od: 22 sty 2014, 20:46
- Auto: Avensis T25
Hej! Witam wszystkie Panie i Panów.
Za 3 godziny odbieram z salonu BM 2,0 120 KM SkyEnergy.
Pozdrowienia i bezpiecznej jazdy , nawet w tych zimowych warunkach.
Za 3 godziny odbieram z salonu BM 2,0 120 KM SkyEnergy.
Pozdrowienia i bezpiecznej jazdy , nawet w tych zimowych warunkach.
-
walwa
Witam serdecznie
ja trafilem na to forum z milosci do mazdy
ciesze sie ze bede mogl brac udzial w rozwazaniach, problemach i wszystkim co dotyczy tych cudownych
aut!!
cza zatem wyruszyc w ta czardziejska podroz!
pzd
ja trafilem na to forum z milosci do mazdy
ciesze sie ze bede mogl brac udzial w rozwazaniach, problemach i wszystkim co dotyczy tych cudownych
aut!!
cza zatem wyruszyc w ta czardziejska podroz!
pzd
-
djasiu
Witam wszystkich forumowiczów
.
Jestem tu ponieważ przymierzam się do nabycia Mazdy 6 (suuuper mi się podoba), będzie to moja pierwsza w życiu Mazda i drugi samochód w sumie (po obecnym Fiacie Brava 1.2
). Jestem pełen nadziei że wybór będzie trafiony. 

Jestem tu ponieważ przymierzam się do nabycia Mazdy 6 (suuuper mi się podoba), będzie to moja pierwsza w życiu Mazda i drugi samochód w sumie (po obecnym Fiacie Brava 1.2

-
dawid810909
Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam, mam na imię Andrzej, i zamierzam zostać szczęśliwym posiadaczem Mazdy mam nadzieje że z Waszą pomocą.
-
andykos74
Siamanko Wszystkim !
jestem z BDG; od zawsze miłośnik japońskiej, niezawodnej motoryzacji. Od jakiegoś czasu posiadacz 323F. Także na forum jeszcze długo zabawie
jestem z BDG; od zawsze miłośnik japońskiej, niezawodnej motoryzacji. Od jakiegoś czasu posiadacz 323F. Także na forum jeszcze długo zabawie
-
sarna
Witam Wszystkich Forumowiczów
Rozgladam sie za 5 dla zony i dla mnie RX8 bo zawsze chcialem ja mieć
Wysłane z iPhone przez Tapatalk
Rozgladam sie za 5 dla zony i dla mnie RX8 bo zawsze chcialem ja mieć
Wysłane z iPhone przez Tapatalk
-
Rocik
Witam
Mazda zamówiona, odbiór ma być w drugiej połowie marca.
Model CX 5
Mazda zamówiona, odbiór ma być w drugiej połowie marca.
Model CX 5