Mazda Xedos 6 CA KLZE '94 White...
a ja się zapytam- ile takie cudo?? Będziesz je do nas ściągał po powrocie czy tam będziesz chciał pogonić??

Dałem za niego 1475$ + 324$ rejestracja + ok 350$ bedzie mnie kosztowac ubezpieczenie na 5 mcy.
W kwietniu wybieram sie z Chicago przez Florydę i Colorado do Los Angeles i tam mam nadzieje go sprzedać, jak sie nie uda to trudno, postawie pod płotem i bedzie czekał na moją następna wizyte w us
Fotka z dziś:

W kwietniu wybieram sie z Chicago przez Florydę i Colorado do Los Angeles i tam mam nadzieje go sprzedać, jak sie nie uda to trudno, postawie pod płotem i bedzie czekał na moją następna wizyte w us
Fotka z dziś:
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
kozak furka 

Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
Ale oponki wielkie ma ;d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Fajny Amerykaniec, jednak osobiście bym wolał czarnego w sedanie na dużym kole;D a co do postojówek w x6 to mam takie samo i chyba też zrobię coś z tą na froncie diodą, bo nie robi roboty;D
-
Ufens88
nie no, fajna sprawa 
może i jest to: "odstraszacz samic", no ale jednocześnie jest też autem mega charakterystycznym (każdy Polak zauważy, że nie jest to kolejny Lanos
przynajmniej w PL).
No i profil opony dobry ! Przede wszystkim komfort!
może i jest to: "odstraszacz samic", no ale jednocześnie jest też autem mega charakterystycznym (każdy Polak zauważy, że nie jest to kolejny Lanos
No i profil opony dobry ! Przede wszystkim komfort!
Gdybym miał takie autko w PL to nie przejmował bym się że samice by odstraszało 
Chociaż myślę, że po przyciemnieniu szybek pewnie same by lgnęły do środka
Chociaż myślę, że po przyciemnieniu szybek pewnie same by lgnęły do środka

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
I do tego wygodna i przestronna kanapa
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
ptaszek775 napisał(a):I do tego wygodna i przestronna kanapa
W sam raz na kobiete i faceta
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
kanapa kanapą, po rozłozeniu tylnych foteli mamy łoże małżeńskie 
Mi w PL takie auto by sie bardzo przydało bo często jezdzimy ze znajomymi czy to w góry, czy nad morze i zawsze brakuje nam miejsca, trzeba brac 2 auta. A tak wygodnie wchodzi 8 osób, bagaże na dach i heja
Mi w PL takie auto by sie bardzo przydało bo często jezdzimy ze znajomymi czy to w góry, czy nad morze i zawsze brakuje nam miejsca, trzeba brac 2 auta. A tak wygodnie wchodzi 8 osób, bagaże na dach i heja

Xedos 6 KF 99r
no to ściągaj je do kraju jak będziesz wracał 

DamianSzatan666 napisał(a):no to ściągaj je do kraju jak będziesz wracał
Właśnie i skończą się Twoje problemy z wycieczkami ;d
zabrałbym go gdyby był w lepszy stanie wizualnym, tył jest niestety mocno przerdzewiały, z roku na rok bedzie juz tylko gorzej. Więc nie opłaca sie go brać. A szkoda 
Xedos 6 KF 99r
Jak posiadasz odpowiednią ilość funduszy to możesz go zrobić ładnie 
No to prawda, fundusze są, potrzebowałbym tylko sporo czasu i zapału żeby wszystko łądnie ogarnąć. W sumie, poza rdzą na tylnym błotniku i na jednych drzwiach nie ma nic do roboty. Trzebaby zajrzeć pod spód żeby zorientować sie jak tam sytuacja wyglada.
Ale inna sprawa, kto normalny bedzie w polsce tankował auto palące 30L w mieście i 15 w trasie
Ale inna sprawa, kto normalny bedzie w polsce tankował auto palące 30L w mieście i 15 w trasie
Xedos 6 KF 99r
Setritus napisał(a): 30L w mieście i 15 w trasie
To i tak taniej niż jechać na dwa auta

Ale się czateria zrobiła, chyba z bialym xedem ma to niewiele wspólnego
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–