BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
A ty co dzisiaj Cię nie będzie 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Wpadnę tylko na kuroka, Szkodnik graty Ci przy okazji przywiozę. Aha i weź pieczonę 
Wysłano z Zopo C2 przy użyciu Tapatalk 4
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Dzięki za miłe spotkanie, może nie tak liczne jak poprzednie ale nadal wyjątkowe
Ze względu na panującą aurę za oknem i fakt iż w piątek jestem uziemiony w domu (żona ma wychodne) to może by kurczaka przenieść w ciepłe i zaciszne miejsce zwane domostwem szkodnika
szkodnik_byd napisał(a):Ze względu na panującą aurę za oknem i fakt iż w piątek jestem uziemiony w domu (żona ma wychodne) to może by kurczaka przenieść w ciepłe i zaciszne miejsce zwane domostwem szkodnika
Jak mi Nynuch przywiezie pod Tesco przewody WN i pomogą to jestem chętny. Inaczej (pomimo chęci) raczej odpadam, chyba że będzie ktoś kto potem będzie wracać do miasta i mnie zabierze. Obecnie jestem praktycznie uziemiony

pawcio1017 napisał(a):chyba że będzie ktoś kto potem będzie wracać do miasta i mnie zabierze. Obecnie jestem praktycznie uziemiony
Jezeli bede mial auto to nie ma problemu, jednak jak na razie jestem w tej samej sytuacji co Ty
sq2jul napisał(a):pawcio1017 napisał(a):chyba że będzie ktoś kto potem będzie wracać do miasta i mnie zabierze. Obecnie jestem praktycznie uziemiony
Jezeli bede mial auto to nie ma problemu, jednak jak na razie jestem w tej samej sytuacji co Ty
A Ty nie z Fordonu?

Dzień dobry.
Chyba powinienem się przedstawić po takiej przerwie
Ten tydzień jeszcze odpada ale w kolejny piątek są szanse, że się pojawię.
Nadal mam zero wolnego czasu, ale się postaram.
to DO ZO
P.S Zapomniałbym
Już troche czasu minęło ale nie złożyłem gratek szkodnikowi.
Trzymaj się dzielnie na stanowisku i bądź lepszą przedszkolanką niż ja.
Chyba powinienem się przedstawić po takiej przerwie
Ten tydzień jeszcze odpada ale w kolejny piątek są szanse, że się pojawię.
Nadal mam zero wolnego czasu, ale się postaram.
to DO ZO
P.S Zapomniałbym
Już troche czasu minęło ale nie złożyłem gratek szkodnikowi.
Trzymaj się dzielnie na stanowisku i bądź lepszą przedszkolanką niż ja.
Witamy nowego kolegę! Przedstaw się, powiedz ile masz lat, skąd jesteś i czym jeździsz
Prawie od zarania dziejów ze Śródmieścia.

pawcio1017 napisał(a):A Ty nie z Fordonu?
Prawie od zarania dziejów ze Śródmieścia.
pawcio1017 napisał(a):sq2jul napisał(a):pawcio1017 napisał(a):chyba że będzie ktoś kto potem będzie wracać do miasta i mnie zabierze. Obecnie jestem praktycznie uziemiony
A Ty nie z Fordonu?Jeżeli u mnie wymiana przewodów pomoże to z kolei ja moge Cie zabrać w razie czego
On tylko jeździ do centrum przez Fordon
pawcio1017 napisał(a):Obecnie jestem praktycznie uziemiony
sq2jul napisał(a):jestem w tej samej sytuacji co Ty
robaknow napisał(a):samochód w częściach
Epidemia u Was?
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Witam, ogólnie mówiąc jestem tutaj nowy, ale jakiś czas temu tu zaglądałem gdy znalazłem za wycieraczką swojej Mazdy informacje o tym forum. Niestety, zmieniłem samochód... ale chciałbym do Mazdy wrócić i właśnie poszukuję RX-8
jest może w Bydzi szczęśliwy posiadacz tego autka ?
Ostatnio edytowano 15 sty 2014, 23:03 przez Damix, łącznie edytowano 1 raz
Mazda i jazda !
- Od: 20 paź 2009, 22:16
- Auto: Mazda 6 2007r 2.0l
zemoj napisał(a):pawcio1017 napisał(a):Obecnie jestem praktycznie uziemionysq2jul napisał(a):jestem w tej samej sytuacji co Tyrobaknow napisał(a):samochód w częściach
Epidemia u Was?
Ja z innego względu
robaknow napisał(a):Ja z innego względu
A to sorry, nie śledziłem tematu
PS. W lutym jakoś się pojawię na spocie
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Damix napisał(a):Witam, ogólnie mówiąc jestem tutaj nowy, ale jakiś czas temu tu zaglądałem gdy znalazłem za wycieraczką swojej Mazdy informacje o tym forum. Niestety, zmieniłem samochód... ale chciałbym do Mazdy wrócić i właśnie poszukuję RX-8jest może w Bydzi szczęśliwy posiadacz tego autka ?
Witamy i zapraszamy właścicieli uczęszczających rx8 w budzi jest sztuk jeden jednak po mieście jeździ kilka
Spotykamy się co piątek Tesco 21 parking podziemny sektor 5 lub 6 bliżej ulicy JPII
To co dzisiaj?
Pawcio wziąłem od Nynucha Twoje przewody bo go nie będzie ale nie wiem czy do tesco dojade, jak już to kura przed 23.
Pawcio wziąłem od Nynucha Twoje przewody bo go nie będzie ale nie wiem czy do tesco dojade, jak już to kura przed 23.
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)