Mazda 323f BA Z5 1997
Świeża na Forum
oby więcej
Wydech chyba trochę Ryczy
Tak zwana popularnie Ryna
Pozdrawiam 

kaczy91 napisał(a):musze zobaczyc jak zagra bez wyciszenia
drze się niesamowicie

kaczy91 napisał(a):wole brzmienie wydechu![]()
![]()
Wywal środkowy, i kata i wspawaj prosta rurkę z kwasiaka
dowiedzialem sie ze gdzies kolo dywit koles robil na zamowienie dedykowany ze sportowym brzmieniem wydech za mala kase ale nie wiem czy to jest nadal aktualne
a co do dobredo brzmienia wyciagasz wysiszenie, dziurka w rurce i masz jak sie patrzy heeee

kaczy91 napisał(a):gdzies kolo dywit koles robil na zamowienie dedykowany ze sportowym brzmieniem wydech za mala kase
chętnie dowiem się coś więcej jak wybadasz, jeżeli koleś robi do różnych aut.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
bardzo ładnie go schowałeś bo u mnie wystawał bardziej
Ale jak za mocno rurki są zagięte to będzie słabiej odprowadzał spaliny i to może nie być dobre 

Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Mam taki sam wydech, z wkładką fajnie mruczy to nawet jej nie wyciągałem
ja jeszcze nie mam kata tylko coś co z zewnątrz wygląda jak kat (żeby na przeglądzie nie było problemów) a w środku jest przelotowym tłumikiem środkowym 
fajny wydeszek;D ja jakos wole jak jest nie za glosno jednak;D
- Od: 23 lip 2013, 18:22
- Auto: Mazda 323f
1997r.
1.5 16V
też bym chciał móc zdjąć, u mnie się nie da
próbowałem ale siedzi hardo
a od roku jeżdżę bez śrubki bo gdzieś odpadła w trasie, i nawet pojeżdżawki z kręceniem pod odcinkę oczywiście na pustej drodze nie potrafią silencera wypchnąć
a specjalnie w lato upalałem na opuszczonej drodze żeby go wystrzeliło bo chciałem posłuchać bez a wyjąć się nie da, ale uparty jest i siedzi mocno 

wez na nocke psiknij mu wd-40 i rano wez zagiete drut albo szczypce do zabezpieczen i od srodka go uderz ze 3 razy powinien wyskoczyc ja mam ten tlumik z tydzien i juz wkladka tez ciezko z oporami wyszla
a nie wydmuchasz spalinami takiej wkladki