Witam,
od roku jeżdże mazdą 323f z 97, jednak ze względu na potrzeby związane z działalnością postanowiłem na zakup kombi. Oczywiście przez myśl mi nie przeszła zmiana marki
Mam jedną ślicznotkę na oku. Jeśli mogę liczyć na Wasze opinie, będę bardzo wdzięczny. Nie jestem fachowcem, więc każda sugestia się przyda.
Po wstępnych oględzinach nie dało się odczuć żadnych problemów z zawieszeniem, silnik pracuje równomiernie, elektryka w pełni działa. Nie dało się obejrzeć auta z zewnątrz, bo było już ciemno ( byłem po całym dniu oglądania aut w komisach – porażka
) Przeczytałem cały poradnik na forum dotyczący sprawdzenia auta przed zakupem i mam zamiar wybrać się na ponowne oględziny, tym razem połączone z wizytą na stacji kontroli. Może moglibyście polecić kogoś kto zna się na madzi z Tczewa lub okolic? Liczę również na opinie na tzw. "pierwszy rzut oka" na podstawie ogłoszenia.PS: To mój pierwszy wątek na forum, więc z góry przepraszam jeśli popełniłem jakąś gafę. Starałem się skonstruować go zgodnie z pozostałymi w dziale.
Link do ogłoszenia
http://otomoto.pl/mazda-6-skory-xenon-b ... 45737.html

ze przepłacili, nie ważne, ze ich auta mechanik widzi tylko kiedy potrzeba obsługi eksploatacyjnej i okresowych przeglądów, samochód jest bezpieczny i w razie kolizji wyjdzie się z niego cało razem z rodzina, gdzie inny w podobnym przypadku jedzie na cmentarz.