wielkie pozdro dla zlotowiczów
16.05.2004 Spotkanie Klubu MazdaSpeed w Warszawie
Spotkanie fajne, zerwałem poduszke amortyzatora
O widze że nie tylko fajne ale i ostre
Czesc zdjec juz przywiozlem do domu, ale poczekajmy jeszcze na Globego – on najlepiej wrzuci to na strone. Mam nadzieje, ze szybko dojedzie do domu. Hih. Rownie szybko, jak gonilismy jego autobus, na ktory oczywiscie sie spoznilismy.
Spot byl jubileuszowy, bo XX. Wystrzalowy zbytnio nie byl, w kazdym razie bardzo sympatyczny.
Pozdrawiam.
Spot byl jubileuszowy, bo XX. Wystrzalowy zbytnio nie byl, w kazdym razie bardzo sympatyczny.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
To jednak zapodam pare zdjec (ale uprzedzam, ze nie mam wszystkich, dlatego taki wybor). Na poczatek oczywiscie moja Fat Barta (w wolnym tlumaczeniu "Gruba Klucha"
):
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
heh.....a to pech.....zerwałem poduszke amortyzatora
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
spotkanie uważam za bardzo udane . Poznałem wkońcu kolejne twarze rozmówców na forum
. I powiem szczerze chłopaki aż tak źle nie wyglądacie
!!
A tak na poważnie to by wiecej robić takich spotów by frekwencja była duża i by można było sobie pogadać o wszstkim i niczym .
Ciagle namawiam wszystkich na spot w Dąbkach nad Koszlainem nad morzem w Boże Ciało . To cztery dni wolnego , moża będzie się wkońcu razem wieczorem wódeczki napić i dłuzej sobie pogawędzić
Pozdrawiam

A tak na poważnie to by wiecej robić takich spotów by frekwencja była duża i by można było sobie pogadać o wszstkim i niczym .
Ciagle namawiam wszystkich na spot w Dąbkach nad Koszlainem nad morzem w Boże Ciało . To cztery dni wolnego , moża będzie się wkońcu razem wieczorem wódeczki napić i dłuzej sobie pogawędzić
Pozdrawiam
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
O, jakie ladne zdjecia
Faktycznie, spot byl jublieuszowy, atmosfera niezwykle sympatyczna – jednym slowem zlocik bardzo udany. Dziekuje wszystkim obecnym za przybycie, chlopakom za przywiezienie jedzonka, wymyslanie i udzial w konkurencjach – po prostu dzieki 4@ll!
Hehe, Pawel wyratowal mnie z opresji i zlapalismy PKS
Relacje i zdjecia wrzuce, jak tylko troszke ochlone. Kilku Mazdowiczow przeszlo chrzest bojowy, to byl ich pierwszy spot.
Faktycznie, spot byl jublieuszowy, atmosfera niezwykle sympatyczna – jednym slowem zlocik bardzo udany. Dziekuje wszystkim obecnym za przybycie, chlopakom za przywiezienie jedzonka, wymyslanie i udzial w konkurencjach – po prostu dzieki 4@ll!
Hehe, Pawel wyratowal mnie z opresji i zlapalismy PKS
prosze o wyniki konkursu na dokładną jazde i odpowiedz kto nie bedzie płacił za 1 rok składki członkowskiej a bedzie nalezał do klubu 
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
And the winner is... Gonzo626. Wyniki umieszcze w tabeli. Jak wiadomo obecnym, zwyciezcow bylo trzech, ale ulamek sekundy i nieprzynaleznosc do Klubu pomogly mojej jednoosobowej komisji w wydaniu werdyktu
Rekord – 22 s (Gonzo626, Tomasz760 & Danio).
Rekord – 22 s (Gonzo626, Tomasz760 & Danio).