Brak podświetlenia zegarów i pozycji z tyłu (626 GE FS 95r)
1, 2
MARSELUSS82 napisał(a):O kurcze to ja mam coś popsute, bo w/w kontrolka nigdy mi nie świeciła, natomiast świeciła się taka czerwona sygnaliząca, przepalenie żarówki
Mi też się kiedyś na czerwono paliła i też nie wiedziałem, że coś źle jest
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Sprawdź żarówkę, wyjęcie licznika to kilka minut roboty.KamiLub napisał(a):Nieco podłączę się pod temat. U mnie działają wszystkie podświetlenia na pulpicie, z wyjątkiem kontrolki świateł mijania. . . Jakiś czas temu, podczas włączenia świateł pstryknęła i już się nie świeci. Światła działają, podświetlenie deski i wszystkie pozostałe kontrolki też. Pod maską bezpieczniki wszystkie w porządku. Elektromechanika nie jest moją mocną stroną i nie mam więcej pomysłów, co mogę sprawdzić. Będę wdzięczny za podpowiedzi
Na pewno tam jest kontrolka świateł mijania? Może ja mam inny licznik...
Gdyby taka kontrolka była to pewnie wyjąłbym żarówkę – w nocy może tylko drażnić.
- Od: 22 kwi 2012, 18:04
- Auto: Mazda 626 GE 2.0D Comprex 1994
No jak nie ma, jak jest? Świeci na zielono (przynajmniej świeciła...). Kurczę, właśnie się złapałem na beznadziejnej głupocie – faktycznie nie sprawdziłem żaróweczki
Już tu kombinuję usterki co najmniej na poziomie fizyki kwantowej, a takiej pierdółki nie wziąłem pod uwagę 
Dzięki massur

Dzięki massur

- Załączniki
-
- Taką mam na desce (tylko bez tego kółeczka)
- Od: 13 gru 2013, 22:25
- Auto: 626 GE 1.8i 90KM '96r. FS
taka zamotka o taką pierdołkę przeważnie tak jest ;d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
KamiLub napisał(a):No jak nie ma, jak jest? Świeci na zielono (przynajmniej świeciła...). Kurczę, właśnie się złapałem na beznadziejnej głupocie – faktycznie nie sprawdziłem żaróweczkiJuż tu kombinuję usterki co najmniej na poziomie fizyki kwantowej, a takiej pierdółki nie wziąłem pod uwagę
Dzięki massur
proszę zrób mi zdjęcie i pokaż gdzie ona jest.
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
1, 2