Zlot Klubu w Białymstoku | Krywlany, Księżyno & PARTY
Gratulacje Globy – jak zwykle poetycko podszedłeś do sprawy 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Jerry napisał(a):Marcin poszedł w kartofle
a co Wy, znowu razem???

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Violetka napisał(a):Jerry napisał(a):Marcin poszedł w kartofle
a co Wy, znowu razem???

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
coż...słodki dzieciak z niego 

–Jerry napisał(a): Relacja fajniejsza od zlotu![]()

Kurcze jak się czyta tą relację i ogląda fotki to łezka się kręci.. Globy masz ty kurde talent bracie to takiej "skrobanki" – rewelacja. Dzięki za fotki mojej madzi i małej Niuni
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
P.S. w tych fotkach spakowanych są też te od Jerrego? Bo chciałbym też mieć to co Jerry pstrykał i kręcił
- Od: 14 wrz 2005, 11:16
- Auto: Mazda 626 GE(GLX) 1,8l 16V '95
zulek napisał(a):P.S. w tych fotkach spakowanych są też te od Jerrego? Bo chciałbym też mieć to co Jerry pstrykał i kręcił
hmm.. nie chcę Cię martwić, ale na zdjecia od Jerry'ego czeka się z reguły średnio ok 2 miesięcy

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
madalena napisał(a):hmm.. nie chcę Cię martwić, ale na zdjecia od Jerry'ego czeka się z reguły średnio ok 2 miesięcy
Madalenka chcesz powiedzieć, że Jerry czeka aż "dojrzeją"? ;> hehe – chyba jest tam pare jego fotek takie ciekawe makro tej małej rx-8 co wyglada jak prawdziwa, aż żałuję że do niej nie wsiadałem!
- Od: 14 wrz 2005, 11:16
- Auto: Mazda 626 GE(GLX) 1,8l 16V '95
Jerry napisał(a):......nie moge mu tego zrobic i nie zostawie go.Jeszcze sie z nim troche pobujam
Dziekuje za "laske"

Violetka napisał(a):coż...słodki dzieciak z niego
Wczoraj mowilas co innego
zulek napisał(a):P.S. w tych fotkach spakowanych są też te od Jerrego? Bo chciałbym też mieć to co Jerry pstrykał i kręcił
Tak, jest komplet od wszystkich z aparatami. Dosylam jeszcze mailem kilka zdjec Twojej Mazdy, bo musialem troche przyciac galerie, tak do 350 sztuk
Jerry napisał(a):takie foty to tylko ja lub Globus mogł zrobić
Ha, bo my to som artysty!
Globy napisał(a):Tak, jest komplet od wszystkich z aparatami. Dosylam jeszcze mailem kilka zdjec Twojej Mazdy, bo musialem troche przyciac galerie, tak do 350 sztuk
a zakladzik ze to nie wszystkie.. u mnie jeszcze uchowalo sie kilkanascie
dosylam wieczorem..
pozdrowka wszystkim
- Od: 23 paź 2004, 21:34
- Auto: 626 Comprex 97'