dziekuje Oczko`wi za to ze wrzucil me wypociny na serwer
to moj1 film takze jesli cos nie tak to, dopiero sie ucze, sorki za statyw-kamerzystka zapomniala nasmarowac
milego ogladania
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
shady
http://oczko.lcm.pl/MazdaSpeed.wmv
www.mazdaspeed.pl
Loczek napisał(a):Ja oglądałem ogólnie fajny. Tylko mam pytanie czy to że mi sie przycina to wina mojego sprzętu czy wina kompresji filmu or cos takiego??
malolatek38 napisał(a):mi sienic nie przycina ogladalem spokojnie i wielkosc jest ok sciagalem go 7 minut
Crimer napisał(a):bardzo fajnie że jest coraz więcej ludzi którzy składają materiał ze spotów, dzięki temu zawsze można później powspominać
drakmen napisał(a):Spocik SUPER, filmik SUPER!! Bardzo przyjemnie się oglądało kolegów z mazdaspeed!
Kubutek napisał(a):Czy konkurencja z ciągnięciem auta była organizowana z jednym autem, czy każdy ciągną swojego ?
hehe, tak sobie pomyslałem, że w takiej konkurencji miałbym spore szanse z kaczuszką zeby
Kubutek napisał(a):Czy konkurencja z ciągnięciem auta była organizowana z jednym autem, czy każdy ciągną swojego ?
hehe, tak sobie pomyslałem, że w takiej konkurencji miałbym spore szanse z kaczuszką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości