Ja chciałbym tablicę wsadzić do środka dolnego wlotu, a nie tak na zewnątrz jak teraz, tylko przesunięta w lewo
Virtual Tuning
A to przepraszam, nie doczytałem. Wcześniej zrozumiałem jedynie tyle, że chodzi o to by było bardziej jak w Alfach. Teraz przeczytałem pierwszy Twój post i wszystko jest jasne. Mogę to przerobić jutro bo dzisiaj jestem już nieco wysączony z energii i chęci.
Dopisano 2 gru 2013, 15:44:

Dopisano 2 gru 2013, 15:44:

siema prośba do was o zmianę koloru zacisków ham. preferuje złoty i do tego nakretki felg tez na złoto + może wasze pomysły ,wiem że zdjecia slabe ale moze ktos da rade coś z tego zrobic

nadal powtarzam, że mistrzem to ja nie jestem, ale postarałem się coś zrobić 

a przy okazji jak już siedziałem nad PS'em, ulepiłem coś takiego

a przy okazji jak już siedziałem nad PS'em, ulepiłem coś takiego

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'

rób na pomarańczowo bez zastanawiania 
Buuu... Mazdy już nie ma...
Pewnie, że tak ! JDM ! też takie chce sobie zrobic 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Mam zamiar przemalowac felgi
ale nie mam koncepcji 1 zrobilem i ocencie ? pozatym prosze was o wasze photoshopowe koncepcje na feli
moga byc wiello kolorowe w sensie ramiona inne wnetrze itp ... to moj szkic czekam na wasze inne vr painty 
szumki, zostaw koła, są ładne takie jak teraz, posadź ją parę centów niżej, daj jakieś ładne szpilki i starczy, zobacz:

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Siemka, jako że latam na stalówce teraz pomyślałem, żeby pomalować ori fele z mx3 w jakiś nietuzinkowy kolor. Dlatego proszę o VT z kolorem białym, żółtym bądź też zielonym lub niebieskim? Ma się wyróżniać, może tak powiem. Chyba, że to zły pomysł to wybijcie mi to z głowy szybko.
Będę wdzięczny za VT
Takie foto może być?

Będę wdzięczny za VT
Takie foto może być?

Młody.
Czarne też będą super wyglądały
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96