World of Tanks
Jak na kilku słabszych graczy wyskoczy kilku graczy, którzy lepiej ogarniają to ci pierwsi nie wiedzą co dzieje się, nie skupiają ognia na ważniejszych celach. Nie wiedząc gdzie przebijać strzelają w amoku i mają mniejsze szanse niż jak by się mieli snajpić.
Kozakiem nie jestem ale widzę typa, który rozegrał 18k bitew i ma wn7 w granicach 400 to wiem, że albo będzie miał więcej szczęścia jak rozumu albo szybko pójdzie do garażu.
Kozakiem nie jestem ale widzę typa, który rozegrał 18k bitew i ma wn7 w granicach 400 to wiem, że albo będzie miał więcej szczęścia jak rozumu albo szybko pójdzie do garażu.
Nie jestem pewien czy mam wrzucony mod pokazujący staty wn7
ale jak odpalam grę to mi pokazuje 2k 6xx i 50% (2k to moje walki, 50% to zwycięstwa) a te 6xx to własnie to co mówisz?
edit: mój mod to chyba wn6 pokazuje. No ale zacznę patrzeć....jak zobacze mniej niż u siebie to znaczy, że jeszcze większy noob
edit: mój mod to chyba wn6 pokazuje. No ale zacznę patrzeć....jak zobacze mniej niż u siebie to znaczy, że jeszcze większy noob
A ja mam te staty głęboko w
. Gram dla siebie a nie by komuś zaimponować statmi.
Dziś dzień w miarę wyrównany ,wiadomo x 5 więc zależy by fajnie wyszło. Expie WZ-tę i banan na gębie jest

Dziś dzień w miarę wyrównany ,wiadomo x 5 więc zależy by fajnie wyszło. Expie WZ-tę i banan na gębie jest
-
Pawciu
też mam je gdzieś i gram dla zabawy. ale fakt jest taki że statystki dużo mówią o graczu.Pawciu napisał(a):A ja mam te staty głęboko w. Gram dla siebie a nie by komuś zaimponować statmi.
statystycznie większość "pomidorów" ginie w pierwszych minutach bitew. a często jest tak że właśnie Ci gracze z wysokim EFFI wygrywają bitwy dla drużyny.
oczywiście są też przypadki gdzie "pomidorowy" rush wygrywa z teoretycznie lepszym przeciwnikiem ale w większości przypadków jest inaczej i pomidory zatrzymują się w raszu ginąc jeden po drugim.
dlatego dla mnie esencją gry są bitwy klanowe, a randomy to niestety smutna KONIECZNOŚĆ podczas expienia czołgów.
a co powiecie o zmianie punktu celowania artą?
w poraniku mowią o jakimś prawym przycisku myszy i zmianie pozycji strzałką na klawiaturze.
Ja mam ten problem, że okrąg mi się zawsze mega rozjedzie mimo małego ruchu (
w poraniku mowią o jakimś prawym przycisku myszy i zmianie pozycji strzałką na klawiaturze.
ST1 to jest teraz niezaprzeczalnie mój ulubiony czołg
Dzisiaj w zasadzie ze 20 bitew tym czołgiem. Warto było się przemęczyć na tym gów... jakim jest KV4. Szkoda tylko, że po Stalinku jest IS4 a wolał bym ISa7 tylko grać ISem8 mi się nie chce
Ale taka zacna promocja, że chyba jutro pół dnia będę łoił.

3 czy 4 koła expa na ST-I to norma . Wciąż stosunkowo mało tego jeździ przez co wiara nie wie gdzie strzelać,a co za tym idzie. Można za to karać
Mimo że wciąż jeszcze brak topowego działka ,miło się gra tą zabawką
Mimo że wciąż jeszcze brak topowego działka ,miło się gra tą zabawką

-
Pawciu
Pawciu napisał(a):Wciąż stosunkowo mało tego jeździ przez co wiara nie wie gdzie strzelać
No to widać ja ciągle trafiam na tych co wiedzą. W ten właz wchodzi wszystko i wszyscy tam walą.
Warto się bawić w artę 9 poziomu 212A? To samo działo a prawie 2x wyższe koszty napraw ...
Bo trzeba wieżą ruszać panie i takMagician napisał(a): W ten właz wchodzi wszystko i wszyscy tam walą.

Nie gram artą ,bo nie jem chipsów ale powiem Ci że akurat tą zapamiętałem z wczoraj. Dwa razy dostałem od takiej na hita 1650hpMagician napisał(a):Warto się bawić w artę 9 poziomu 212A?
-
Pawciu
Adamos napisał(a):a co powiecie o zmianie punktu celowania artą?
Kilka bitew artą zagrałem (może trochę więcej niż kilka
). Żeby okrąg się nie rozjeżdżał podczas celowania zaciągnij ręczny (wciskając X). Wtedy nie będziesz się obracał. Jeśli już będziesz musiał się obrócić to niestety, ale okrąg się rozjedzie i zaczniesz skupiać niemalże od początku.
Noo
Dziś będzie piękny dzień
Zakup nr 1

Dziś będzie piękny dzień
Zakup nr 1
Opracowano:
Pojazd: 121 został opracowany. Koszt nierozdysponowanego doświadczenia: 180 000. Koszt wolnego doświadczenia: 0.
Zakupiono:
Kupiono: '121'. Wydano: kredytów: 5 185 000.

-
Pawciu