Mazda3 Top Sport BK LF 2004r. By Kuman1987r
To są bardzo dobre opony. Ojciec w civicu jeździ na nich i oboje byliśmy pozytywnie zaskoczeni nimi 

Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Bartoliniusz napisał(a):To są bardzo dobre opony. Ojciec w civicu jeździ na nich i oboje byliśmy pozytywnie zaskoczeni nimi
nie mowie ze sa zle ale zawsze mozna kupic cos lepszego
pojezdzimy zobaczymy
Za komplet zapacilen 1160zl z wywazeniem.
Eeee, to nie są takie tanie te opony, myślałem, że mniej Cię kosztowały. Ja za komplet Nokianów zapłaciłem niecałe 1300zł (bez 10, czy 20zł).
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
kolejne 120zł ktorych akurat mi brakło
, bo sam nad nimi myslałem 
Trzeba było pożyczyć 
Dopisano 5 lis 2013, 10:01:
Trzeba było pożyczyć
Trzeba było pożyczyć
Trzeba było pożyczyć
Trzeba było pożyczyć
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
To juz wiem co madzia dostanie na swieta
.
A tak pozatym w sobotem podpiołem ja pod kompa na szczescie zadnych błedów
, jedyne co mozna by sie zastanowic nad wymiana sondy lambda bo chyba zaczyna szwankowac powoli .
OStatnio kołomnie jest sporo remontow co owocjuje rozkopanymi dorgami i dziurami niestety zawisszenie cierpi i zaczyna dawac o sobie znac wiec trzeba bedzie pomyslec o wymianie kilku elementów .
A tak pozatym w sobotem podpiołem ja pod kompa na szczescie zadnych błedów
OStatnio kołomnie jest sporo remontow co owocjuje rozkopanymi dorgami i dziurami niestety zawisszenie cierpi i zaczyna dawac o sobie znac wiec trzeba bedzie pomyslec o wymianie kilku elementów .
Fajna madzia pozdrawiamm!!
- Od: 4 gru 2013, 01:13
- Auto: Mazda3 BK Z6 2007 1,6 105KM Active kolor Aurora Blue Mica
marcin255 napisał(a):Jak " buczy " ?
Całkiem przyzwoicie dopiero powyzej 3 tys zaczyna robic sie głosny , jestem zadowolony
dzieki Marcin

patrz co ciekawego znalazłem szkoda ze kasy nie mam
Koledzy a te fotele i kanapa pasują do m3 sporta hb z 2004 bez żadnych problemów? Czy z kanapą będą jakieś jaja? Sam się zastanawiam jak będzie kasa nad taką przekładką ale czy nie ma problemów? A co z nowszym mps z 09r? Bo tam inaczej boczki wyglądają?
Sprzedam radio, panel climatronic http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=165205
plug&play
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA