Poniżej przedstawiam fotki drzwi, w te "dziury" spokojnie mieszczą mi sie głośniki 6x9
obecnie są takie

i pomyślałem że można by było je wyrzucić razem z całym tym plastikiem i wrzucić coś konkretnego.
Czekam na wasze propozycje
www.mazdaspeed.pl
Xionc napisał(a):Stary, po pierwsze to widze ze wygluszeniech tych drzwii nic nie daje zeby Chodzi o to zeby POZALKEJAĆ DOOKŁADNIE wszystkie dziury, a nie poobklejać dookoła
Xionc napisał(a):A po drugie to musisz sprawdzić czy tapicerka "wytrzyma" zamontowanie w tym miejcu głosników 16,5cm
Xionc napisał(a):Na ten plastik dokręciłoby się drewniany panel (dechę) w kształcie głośnika 6x9 (a nie jest to przypadkiem 5x7??) z dziurą na głośnik 16,5.
Xionc napisał(a):a do tego wypowiedzieć się w kwestii: DO jakiej ceny, DO jakiej muzyki i DO czego (radio / wzmacniacz / jakie) będzie to podłączone
Morder napisał(a):przepraszam, że się odezwałem mistrzu
Xionc napisał(a):ra cacy, słyszałem cały zestaw, grał najlepiej w sklepie
Xionc napisał(a):Czy one są takie plastikowe, dosc spore
Xionc napisał(a):Morder napisał(a):przepraszam, że się odezwałem mistrzu
Nie smuć się, Hertz w swojej klasie nie jest zły, ale do 500zł za sam midbass to już inna półka
Morder napisał(a):rozumiem, że miałeś okazję wysłuchać zestawu, który zaproponowałem ?
Crimer napisał(a):tak dokładnie 12x7 cm i w związku z tym gdzie je umieścić?
Xionc napisał(a):Ale generalnie to może jednak w słupki ktoś Ci ładnie to wkomponuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje