Tutaj się witamy
Wita was Łukasz:)
Poszukuję auta dla siebie, jednym z typów jest Mazda.
Oby sie udalo, bo od zawsze byłem sercem " japończykiem":P
Dopisano 22 gru 2013, 09:41:
Dopisano 22 gru 2013, 09:41:
- Od: 22 gru 2013, 10:11
- Auto: brak
Witam jestem Marcin od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy Premance 1.8 2002
Przez 6 lat Hyundai coupe club z coupe 2.0 1998 i teraz u was mysle ze tez przez kilka najblizszych lat.
Pozdrawiam.
Przez 6 lat Hyundai coupe club z coupe 2.0 1998 i teraz u was mysle ze tez przez kilka najblizszych lat.
Pozdrawiam.
- Od: 21 gru 2013, 16:30
- Auto: Mazda Premancy 1.8 74kw 2002
Witam wszystkich od tygodnia jestem dumnym posiadaczem MAZDY PREMACY 1,8 -2002r. czarna – korzystając z okazji chciałbym wszystkim forumowiczom , życzyć zdrowych i pogodnych świąt , oraz wszystkiego Naj!!! w Nowym 2014 roku
! Zdowolenia z posiadania swoich wspaniałych autek 

-
waldas-mazdas
Witam wszystkich forumowiczow po dkoniec kwietnia stane sie posiadaczem mazdy 3 2.0 165KM SkyEnergy Soul Red mam nadzieje ze spotkamy sie kiedys na drodze lub wspolnym piwku. Pozdrawiam i przy okazji zycze Wesolych Swiat
- Od: 23 gru 2013, 11:27
- Auto: Mazda 3 2,0 165KM SkyEnergy
Witam wszystkich.
Zapisałem się na forum ponieważ nosze się z zamiarem kupna Premacy do 2004 z silnikiem 1.8 albo 2.0 benzyna. Chce dokładnie prześledzić wszystkie wpisy na forum jako ze samochód będę kupował w UK (tu mieszkam i pracuje). Nauczony przykrymi doświadczeniami z kupnem samochodów w UK postanowilem, ze najpierw forum później zakup tak wiec życzcie mi szczęścia a na pewno spotkamy się na jakimś zlocie w Polsce.
Pozdrawiam
escees
Zapisałem się na forum ponieważ nosze się z zamiarem kupna Premacy do 2004 z silnikiem 1.8 albo 2.0 benzyna. Chce dokładnie prześledzić wszystkie wpisy na forum jako ze samochód będę kupował w UK (tu mieszkam i pracuje). Nauczony przykrymi doświadczeniami z kupnem samochodów w UK postanowilem, ze najpierw forum później zakup tak wiec życzcie mi szczęścia a na pewno spotkamy się na jakimś zlocie w Polsce.
Pozdrawiam
escees
-
escees
Witam Wszystkich Serdecznie.
W najbliższym czasie mam zamiar sprawić sobie GH,
a do tego czasu stara wierna H F18B2 1.8
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
W najbliższym czasie mam zamiar sprawić sobie GH,

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
-
Heka
Witam nie wiem jak tu zacząć bo nie miałem do tej pory styczności z forami . Ale przygodę czas zacząć.
W połowie grudnia tego roku 2013 zostałem szczęśliwym posiadaczem MAZDY XEDOS6 z roku 1998.
Narazie tyle . Muszę się nauczyć tu poruszać . Pozdrawiam wszystkich .
W połowie grudnia tego roku 2013 zostałem szczęśliwym posiadaczem MAZDY XEDOS6 z roku 1998.

-
aldo_apache
Witam wszystkich serdecznie
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy MPV czy szczęśliwym tego jeszcze nie wiem
Bardzo chętnie poczytam to i owo na tym portalu a także podzielę się swoimi doświadczeniami
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życze
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy MPV czy szczęśliwym tego jeszcze nie wiem

Bardzo chętnie poczytam to i owo na tym portalu a także podzielę się swoimi doświadczeniami
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życze
-
Domingog
Witam.
Od trzech miesięcy jestem właścicielem Mazdy MPV. Chciałbym wszystkich użytkowników przywitać i liczę że to forum będzie tak ciekawe jak Mitsumaniaki, którego jestem też użytkownikiem. Zapowiada się świetnie.
Pozdrawiam Paweł.
Od trzech miesięcy jestem właścicielem Mazdy MPV. Chciałbym wszystkich użytkowników przywitać i liczę że to forum będzie tak ciekawe jak Mitsumaniaki, którego jestem też użytkownikiem. Zapowiada się świetnie.
Pozdrawiam Paweł.
- Od: 26 gru 2013, 15:28
- Auto: Mazda MPV 03r
Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323 BA 1.5 16V , z auta byłem zadowolony aż do nietypowego problemu który opisałem tu http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=97&t=164384 jak ktoś spotkał się z podobnym problemem z góry dziękuję za pomoc.
-
bartek8408
Witam serdecznie Klubowiczów!
Właśnie staję się posiadaczem M3 2.0 150 (pozostała jeszcze rejestracja, ale to po nowym roku) i chciałbym podziękować za multum informacji, które sprowokowały mnie do zakupu tegoż autka. Po zweryfikowaniu kilkudziesięciu ofert z różnymi markami, śmiało mogę stwierdzić, że nie ma to jak Mazda.
Pozdrowionka!
Mazda 3 I
it
Właśnie staję się posiadaczem M3 2.0 150 (pozostała jeszcze rejestracja, ale to po nowym roku) i chciałbym podziękować za multum informacji, które sprowokowały mnie do zakupu tegoż autka. Po zweryfikowaniu kilkudziesięciu ofert z różnymi markami, śmiało mogę stwierdzić, że nie ma to jak Mazda.
Pozdrowionka!

-
septembeer
Czołem
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Dzięki temu forum zostałem właścicielem 323f BJ.
Szerokiej drogi!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Dzięki temu forum zostałem właścicielem 323f BJ.
Szerokiej drogi!
-
qwasiu
Witam,
Poszukuje auta dla siebie i chyba nic lepszego niż M6 nie znajdę!. Niedługo, będę chciał ją sobie sprawić i w związku z tym będę szukał pomocy u forumowiczów
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!
– Michał
Poszukuje auta dla siebie i chyba nic lepszego niż M6 nie znajdę!. Niedługo, będę chciał ją sobie sprawić i w związku z tym będę szukał pomocy u forumowiczów
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!
– Michał
-
mstolarz
Witam wszystkich forumowiczów świeżo po rejestracji
Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem M6 2.0Di 136KM z początku piątego roku. Myślę, iż coraz częściej będę odwiedzał tę stronkę..
-
Albion